fbpx

Рачков отвя конкуренцията с финала на „Забраненото шоу на Рачков“

Блиц Новини

Кадър видео Нова ТВ

Мрежата бе залята от лавина положителни коментари след снощния грандиозен финал, с който бе сложен краят на първия сезон на „Забраненото шоу на Рачков“. В последния епизод на предаването темата бе „Нека да е лято“, а на сцената излязоха Гала, Братя Аргирови, Йордан Йовчев, Любо Ганев и северномакедонските сензации Александър и Дац. Пред погледа на зрителите бе избрана победителка в конкурса „Мис Рачков“, а накрая водещият обяви предстоящия втори сезон на шоуто през септември в ефира на Нова.

Рачков, Ти си велик. Адмирации за теб и целия екип на шоуто. Ако се кандидатираш за президент, ще те изберат от ,,раз“ – без балотаж. То и без това у нас през последните 32 години е един голям цирк! Поне, ще има най-готиният водещ. Извън шегата, бъдете здрави и много успешни сезони Ви пожелавам.

Адмирации за г-н Рачков! Ненадминат, единствен, най-добрият водещ на любимото шоу! В тези трудни времена шоуто е слънчев лъч ! Много забавно и не само това. Гостите са велики българи, които са прославили България – Стоичков, Стефка Костадинова, Йордан Йовчев, най-добрите артисти и певци! Очаквам с нетърпение 2 сезон!

 

Първи гости на големия финал бяха Братя Аргирови, които тематично поздравиха публиката с песента „И замириса на море“, а след това заеха мястото си в журито на конкурса „Мис Рачков“. Към тях за оценки на шестте финалистки се присъединиха и Гала, Йордан Йовчев и Любо Ганев. След няколко забавни кръга с различни предизвикателства към претендентките за титлата, короната получи Полина Петкова.

„Чувствам се страхотно! Много се радвам! Много е готино!“, развълнувано каза Полина Петкова, първата носителка на наградата „Мис Рачков“. В конкурса, който започна в социалните мрежи на предаването, се включиха над 1200 момичета от цялата страна, които в продължение на няколко месеца изпращаха своите снимки.

Специално за зрителите и гостите в студиото на „Забраненото шоу на Рачков“ олимпийският медалист и спортна легенда Йордан Йовчев изпълни съчетание на успоредка. Освен страхотни оценки и искрени коментари към участничките в конкурса, телевизионната водеща Гала и бившият волейболист Любо Ганев отговориха с чувство за хумор на всички въпроси и предизвикателства на водещия. Във финалното предаване зрителите видяха и култови моменти и емблематични откъси на водещия от целия изминал сезон.

Черешката на тортата на големия финал бяха северномакедонските звезди Александър и Дац, които изправиха на крака публиката с хита си „Корона, чао“ и поднесоха специални подаръци на Рачков – „любовен паспорт“ и авторска книга. „Много ни харесва предаването и конкурсът „Мис Рачков“ Всички момичета бяха страхотни“, споделиха изпълнителите за „Забраненото шоу на Рачков“.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Hell's kitchen
„Професионалистката“ Никол се подиграва на влюбения Чоткин

Кадри Нова ТВ Срещата организирана от продукцията на Хелс китчън бе доста изненадваща за Чоткин, но и породи много въпроси сред зрителите. Доста се съмняват, че всичко това е нагласено предварително и е театър, най-малкото заради това, че няма как да знаят изхода от състезанието с чиниите, и че точно …

Блиц Новини
И Чоткин се сдоби с жена от Хелс китчън

Един от претендентите за голямата награда от 100 000 лв в Хелс китчън Чоткин бе приятно изненадан от шеф Ангелов с подарък среща с близки хора.   В състезанието наградата между участниците беше среща с някой, с когото много искат да се видят. Именно той победи конкуренцията с рибай, който …

Блиц Новини
Математикът Калоян Гешев: Искам да стана учител

Кадри БТВ Нашите деца са повод за гордост в различни области от математика, химия, биология и където и да се появят обират първите места и медалите. Не един и два примера имаме вече за младежи, отдадени на науката и доста напреднали в материята, въпреки младостта си. Макар да е само …

error: Content is protected !!