fbpx

Мъж слезе от джипа си и нападна с ритници в главата жена в София

Блиц Новини
1

Кадър видео Нова ТВ

Поредна хулиганска постъпка на пътя. Агресивен шофьор напада жена с ритници в главата, след като се засекли на улицата. Инцидентът е уловен и от охранителна камера. Всичко това се случва в района на „Ломско шосе” в София. Агресивният шофьор е задържан, а потърпевшите ще търсят правата си в съда, информира Нова ТВ.

 

„Предисторията е дълга. Това се случва на 29 май около обяд. Шофирах личния си автомобил по път с предимство. От една от преките изскочи джип, който препречи пътя ми. Подадох му звуков сигнал, за да сигнализирам, че съм зад него. Той изчака няколко секунди, даде на задна и ме подпря с теглича си. След което той си тръгна. Аз го последвах, защото не знаех какви са щетите по автомобила му. Подадох му няколко сигнала да спре, мятах му и с ръка, но той нямаше подобно намерение”, разказва Ани, която е нападната.

Шофьорите отбиват двата си автомобила след няколко преки. Тогава Ани заявява, че ще извика органите на реда. Агресивният шофьор и неговата спътница отвръщат на заканата със смях. След това мъжът се изплюва в колата на Ани.

 

„Почувствах се супер унижена от тази постъпка. Опитах да мина пред него, за да му попреча да си замине, но не успях. Светна червен светофар и си помислих, че най-накрая ще спрем. Той обаче мина на червено, последвах го като през цялото време сигнализирах със звуков сигнал”, споделя още Ани.

Мъжът прави обратен завой и минава през велоалея. В последствие става ясно, че при тази маневра шофьорът е щял да прегази на косъм друга жена и децата й.

 

„Изненадващо мъжът зави в една улица. Спрях след него съвсем плахо. Той слезе, тичаше яростно към колата. Първо изрита колата, после кракът му влезе вътре. Ритна ме с крак през лицето”, каза още Ани.

Мъж от близката къща и друг шофьор, който спира на улицата, успяват да задържат агресивния шофьор, докато дойде полиция. Пробите за алкохол и наркотици на шофьора са отрицателни. Мъжът е задържан, повдигнато му е обвинение за хулиганство.

Такива трябва да се наказват , но едва ли ,все пак живеем в България.

1 коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Люси Иларионов: Веско Маринов вися на въже заради клип

Кадри ютуб „При ТоТо“ и видеоклип Веселин Маринов Режисьорът Люси Иларионов е пълен с истории покрай снимането на клипове на родни звезди. извади на показ някой пикантни детайли от кухнята на поп фолка. Продуцентът отрязал големите фолк звезди от лекия жанр Eмилия и Ивана, без да му мигне окото. Това …

Блиц Новини
Започна наддаването за победител в Хелс китчън

Кадри Нова ТВ Краят на кулинарното шоу Хелс китчън наближава и започнаха залагания кой от останалите вътре участници ще грабне голямата награда от 100 000 лв. Четирима мъже се спрягат за основни претенденти за финала в шоуто. Това са Лъчезар Чоткин от Дупница, Димитър Красенов, който от 8 години живее …

Блиц Новини
Задава се сватба за Зомбори след Капките

Най-добре представящият се имитатор този сезон в „Като две капки вода“ Влади Зомбори официално от сцената се обясни в любов на половинката си актрисата Весела Бабинова. Макар да имат дете, двамата все още не са сключвали брак. След края на шоуто, той ще предложи на любимата си да се оженят, …

error: Content is protected !!