fbpx

Проф. Георги Рачев: Обещавам, след 15-20 юни на морето да е супер

Блиц Новини

Кадър видео БТВ

От следващата седмица се очертава едно типично ранно-лятно време – слънце и топло време до обед, а следобед краткотрайни валежи с гръмотевици.

„От утре започва стабилизиране на температурите и бавно и мъчително повишение“. Това каза в ефира на bTV проф. Георги Рачев.

 

„Днес е първият ден от климатичното лято и се надяваме това да е най-студеният ден през цялото лято“, каза още проф. Рачев.
Рачев припомни, че на 7 юни 1994 г. на хижа „Алеко“ е имало 50 см снежна покривка, а в Бояна ранно сутринта е валяло сняг.

„Не е изключително необичайно, но не е и много типично за това време на годината“, каза той.

Събота и неделя валежите ще намалеят и можем да очакваме типично майско-юнско време.

„Обещавам, че след 15-20 юни на морето ще е много добре – със слънце и температура на водата над 20-21 градуса“, допълни проф. Рачев.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

БГ звезди
БТВ прекали с Мария Силвестър, не могат да ѝ вземат думата

кадри bTV Водещата на „Бригада Нов дом” Мария Силвестър буквално превзема ефира на bTV тази седмица. Нейното присъствие започна с едно от най-обсъжданите предавания в родния ефир, продължава през участието ѝ в сериала „Алфа”. На всичко отгоре зрителите ще я виждат всеки ден като седмичен коментатор в „Преди обед”. Още …

Блиц Новини
Най-харесваната двойка напусна „Един за друг“

Кадри Нова ТВ Една от най-харесваните двойки от романтичното риалити „Един за друг“ напусна предаването на крачка от финала. Дилян и Петя се изправиха на елиминации срещу Сияна и Светослав и решаващият глас за това дойде от хората, които те смятаха за свои най-добри приятели Галена и Петър. Петя повече …

Блиц Новини
Доктор Ненков: Трябва отношение на лекар към пациент

Кадри Нова ТВ Вече всички са свикнали където и да се появи д-р Мирослав Ненков да има забавни истории, вицове и много смях. Драмата с личният му лекар Атанас Пелтеков имат такива в излишък и разказаха някои от тях пред Лора Крумова. Идва пациент за консултация. Става въпрос за дама, …

error: Content is protected !!