fbpx

Мария Игнатова обяви края на „Папараци: Ново 20“

Блиц Новини
13

Снимка профил ФБ

Чаровната блондинка Мария Игнатова обяви в ефир, че е представила и последния епизод на предаването „Папараци: Ново 20“. Тя не уточни дали става въпрос за край на настоящия сезон на шоуто или за завършек на настоящия сезон, пише Пловдив 24.

Подобно на повечето предавания, „Папараци“ също е вероятно да излиза в лятна ваканция за най-топлите дни от годините. Въпреки това фенове предполагат, че може да става въпрос и за окончателен финал на таблоидното шоу.

Повод за тези спекулации даде един конкретен сегмент в епизода в неделя вечер. А именно – този за най-доброто от „Папараци“ досега. В репортажа бяха включени всички водещи като Николета Лозанова, която започна в проекта, Венета Райкова и настоящата звезда под светлините на прожекторите – Мария Игнатова.

Откакто предаването води Мария Игнатова ,за съжаление то няма своя блясък и разкош,защото тя не съумя да го го направи “очакващо”и “”любимо”.Въпреки ,че влагаше комични нотки в него ,не съумя да спечели зрителите.Аз също не го гледам с удоволствието не съжалявам,че съм го пропуснала.
Върнете Венета Райкова,тя правеше предаването любимо,разкошно,интервютата и бяха смислени и много приятни.
Мога да кажа,че и Николета Лозанова придаваше красота и нейните изяви дори са предпочитани,пред тези “скечове на Мария Игнатова.Тя успя да отблъсне зрителите от това предаване.

Не я гледах – не ми харесва! Сбогом!!

Чак пък да е тъжна новината.

Няма да ми липсва.С вяла и скучна водеща като М.И.,по-добре да го няма

Добре, че е спряно това тъпо предаване. Водещата Игнатова срина интеререса към него и вече не го гледахме. Ко водещия също беше много зле.
По-добре да се върне Венета Райкова или някой друг…

От както е Мария Игнатова водеща не гледам предаването-а ми беше любимо!Една лигла! Върнете Венета Райкова

НА мен също не ми хареса предаването с водещата Мария Игнатова. Може би сценаристите не достигнаха до нивото на Лозанова и Райкова.Тъпо излъчване и аз го гледах в началото,но спрях???!!

Да Мария Игнатова не е за това предаване, твърде е под нивото и. Гледала съм го от време на време, двете предишни водещи му пасват идеално.

С такава водеща Ка к да го даржът на екран!

Голям праз!
Много тъжна новина няма що!

Е-Е-Е- НАЙ -ПОСЛЕ ИГНАТОВА ДА ИЗЧЕЗНЕ ОТ ЕФИР– КАКВО ТОЛКОВА Е ИЗМОРЕНА, ЧЕ И ВАКАНЦИЯ СИ ВЗЕМАТ–ДА ПОХАРЧАТ НА ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ ПАРИТЕ ЛИЦЕМЕРИ!!!

Не те се получи мен това не е твоето предаване, направи друго предаване, където ще плуваш във свои води.

Не те се получи мен това не е твоето предаване, направи друго предаване, където ще плуваш във свои води.

13 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Иван и Андрей се заядоха яко с „Българската Коледа”: Върхът на лицемерието!

кадри YouTube/Иван и Андрей Неофишъл „Българската Коледа” е връх на лицемерната благотворителност, това заяви продуцентският дует Иван и Андрей в своето предаване „Неофишъл”, което се излъчва в YouTube. Двамата буквално се нахвърлиха с остри коментари срещу най-известната дарителска кампания, но и на другите подобни, в които участват политици. Тезата на …

Блиц Новини
Дете с церебрална парализа получава уютен дом от Бригадата

Кадри БТВ Тази събота  „Бригада Нов дом“ ще направи сложен ремонт, за да подари удобен дом на лъчезарно момиче с церебрална парализа за нейните нужди. Това анонсираха от БТВ за предстоящия епизод на предаването. Герои в новия епизод са отново семейство със сложна съдба. Гергана сама се грижи за 18-годишната …

Блиц Новини
Фенките на „Ергенът” плачат: Алек, защото изгони най-свястната?

кадри bTV Зрителите са дълбоко разочаровани от развитието на ситуацията в „Ергенът”. След като Екатерина беше изненадващо изгонена от имението, в социалните мрежи заваляха коментари, които почти без изключение са отрицателни. Феновете на предаването са разочаровани и озадачени: „Ужас! Това беше една от дамите, които бях най-скромни, възпитани, тактични, красиви …

error: Content is protected !!