fbpx

Служебното правителство с още разкрития за управлението на ГЕРБ през следващата седмица

Блиц Новини

Кадър видео БНТ

Нов задочен сблъсък между представители на правителството и бившия премиер. Говорителят на служебното правителство Антон Кутев обяви, че следващата седмица ще бъдат направени още разкрития за управлението на ГЕРБ.

В „Денят започва с Георги Любенов“ по БНТ Кутев определи предстоящите разкрития като ужасяващи.

Служебният вицепремиер и вътрешен министър Бойко Рашков пък в телевизионно интервю обяви, че ще внесе сигнал срещу Бойко Борисов защото получил информация, че бившият премиер е заплашвал конкретно лице.

Борисов – отговори, че целта на управляващите е дори с фалшиви доказателства да го арестуват.

Антон Кутев определи като най-смешната опорна точка тезата на бившите управляващи, че Димитър Георгиев е отстранен като шеф на ДАНС, защото агенцията е разкрила шпионската мрежа на руските служби у нас и сега шпионите на Москва щели да се върнат.

„Това правителство – и президентът, и премиерът, и военният министър – те са НАТО-овски генерали. Не са от Симеоново или от Пожарната, те са НАТО-ски генерали и са доказали с цялото си поведение, че никога не са подлагали на съмнение нито евроинтеграцията на България, нито членството в НАТО. На какво основание някой ми твърди, че щели да пускат руските шпиони. Това просто е една глупост“, каза говорителят на служебното правителство Антон Кутев.

Според говорителя на служебния кабинет самият факт, че шпионска мрежа е съществувала, означавало, че ДАНС е пробита. Агенцията не трябвало да допуска агенти на чужди служби да работят у нас.

Кутев коментира още и поредния гейт с твърдения, че са подслушвани опозиционни политици.

„За мен главното, което трябва да направим не толкова да отговорим на въпроса кои политици са били подслушвани и защо са били. Защото сигурно, ако някой ги е подслушвал, е намерил някаква вратичка отнякъде. Въпросът е да затворим вратичките и да направим така, че подслушването на хора, на граждани, и на хора, които са извън криминалния контингент, да бъде невъзможно“, каза говорителят на служебното правителство Антон Кутев.

Час по-късно лидерът на ГЕРБ контрира. Борисов заяви, че няма конкретика, защото няма подслушвания, а всичко са само празни твърдения.

„Рано или късно те трябва да кажат – подслушвани. Ако някой е говорил с криминално-проявено лице, което е разработвано – то естествено, че ще е попаднал в такова СРС. Да излязат и да кажат кои са“, каза председателят на ГЕРБ Бойко Борисов.

Служебният вътрешен министър Бойко Рашков пък атакува директно бившия премиер. В интервю пред телевизия „Евроком“ Рашков обяви, че се срещнал с човек, който му бил разказал, че Борисов го е заплашвал. Дори му казал, че роднините му нямало да разберат, че се хранят с неговото месо.

Рашков обясни, че до седмица ще провери тези твърдения и ще изпрати сигнал до прокуратурата.

Думите на Рашков Борисов коментира по време на среща с млади активисти на неговата партия.

„И така, като чувам, най-вероятно ще съм изял някой човек вече. Само това не са ми пришили. Така, на филета“, каза Борисов.

И те толкова се объркаха, толкова вече се паникьосаха, че трябва много бързо да съшият нещо, да направят някаква компилация, да направят някакъв нов Костинброд или каквото и да било. И в желанието си това да го сторят, дори ни нарекоха „бивши хора“. „Бившите люди“, както са казвали чекистите в Съветския съюз и са унищожили целия цвят на нацията си.

Борисов коментира още, че целта на управляващите е на всяка цена да го арестуват и ги призова да побързат защото щял да започне да обикаля страната.

„Ще дойдат да ме арестуват. Вие ще дойдете пред ареста, ще ми донесете хляб и вода. Не е толкова страшно. Това искат да направят, но ще срещнат съпротива, предполагам. Да не се мотят. Ако ще идват – да идват по-рано, че ще тръгна да обикалям страната“, каза лидерът на ГЕРБ.

Борисов заяви, че битката му сега е ГЕРБ да я има и след него.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Крисия призна защо три години кариерата ѝ е била на пауза

кадри Нова телевизия Крисия пусна нова песен след 3 години пауза и се появи по Нова телевизия за да каже къде се е губила толкова дълго. Певицата не даде много ясен отговор, но от думите ѝ се разбра, че просто много е внимавала да не сбърка с изборите, които трябва …

Блиц Новини
Всички сме в грешка! Проф. Мурдаров каза истинското значение на думата „нелицеприятен”

кадри БНТ Думата „нелицеприятен”, която се използва доста често от много хора, изобщо не значи това, което те си мислят. Това изненадващо разкритие направи езиковедът и преводач проф. Владко Мурдаров по БНТ. При поредното си гостуване при Георги Любенов беше категоричен, че тази дума изобщо не е синоним на „грозен”. …

Блиц Новини
Доста момичета в „Ерегенът” си имали гаджета отвън, разкри Екатерина

кадри bTV, YouTube/Надкаст Не само една, а няколко кандидатки за сърцето на Алек трябваше да бъдат изгонени от „Ергенът” служебно. Това разкри отпадналата Екатерина. Тя на практика потвърди, че в имението бързо се е разбрало, че Габриела  и Памела са сестри, преди това да беше разкрито официално от продукцията. Екатерина …

error: Content is protected !!