fbpx

Станислав Недков – Стъки ще е кандидат за президент

Блиц Новини

Снимка Фейсбук/Станислав Недков

Принуден съм да вляза в политиката заради бездействието на институциите и страха на българина, че не е защитен, това каза Станислав Недков – Стъки шампиона и председател на федерацията по ММА. В разговор със своя идеен съратник и съучредител на Консервативно-патриотичното движение – КПД Недялко Недялков, професионалният боец анонсира намерението си да се кандидатира за президент, предаде „Флагман“.

„Готов съм да вляза в открита битка с Румен Радев като негова алтернатива и антитеза. Политиката не ме изкушава, нямам нужда от привилегии, имунитет или облаги. Самоизградил съм се, имам бизнес и кариера. Правя го само защото смятам, че демокрацията е в опасност. Нужни са патриоти и доблестни мъже, които да окажат съпротива срещу реставрацията на тоталитарно-комунистическите практики. Заставам сам, с името и лицето си, с биографията и семейството си – пък каквото сабя покаже“, обяви Станислав Недков.

Има обаче една малка техническа пречка. Според Конституцията, президент на Република България може да бъде лице, което е навършило 40 години. През месец ноември, когато ще се проведат президентските избори, Станислав Недков ще е на 39 години и 11 месеца. По казуса Инициативния комитет ще се посъветва с адвокати.

Служебното правителство беше назначено, за да осигури едно нормално протичане на парламентарните избори на 11 юли, а на практика започна една голяма чистка в службите и почти всички институции.

Станислав Недков коментира и Слави Трифонов, като сподели своето лично мнение, че Слави е голям шоумен, който повече от 20 г. владее публиката, но не е в добро здравословно състояние и това е причината упорито да се крие. Стъки задава въпроса: Дали хората, гласували за Слави няма да получат Румен Радев?

До президентските избори има още много време и ситуацията динамично се променя, но Станислав Недков- Стъки е сериозен в намеренията си и какво е подготвил предстои тепърва да разберем.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Математикът Калоян Гешев: Искам да стана учител

Кадри БТВ Нашите деца са повод за гордост в различни области от математика, химия, биология и където и да се появят обират първите места и медалите. Не един и два примера имаме вече за младежи, отдадени на науката и доста напреднали в материята, въпреки младостта си. Макар да е само …

Блиц Новини
Блага след рехабилитацията, подарък от Бригадата: Състоянието ми се подобри

Кадри БТВ Семейството на Благовеста и Християна, които видяхме в последния епизод на „Бригада нов дом“ спокойно си живеят в обновеното жилище. Един от най-сериозните проблеми, пред които семейството беше изправено, беше течът от тавана, който влизаше в кухнята. Благодарение на бригадата, тези мои тревоги престанаха, вече няма никакви течове, …

Hell's kitchen
Симона мечтае да бъде криминалист, сладкар и инвеститор

Кадри Нова ТВ Въпреки първоначалното впечатление, което остави и у зрители и участници Симона успя да обърне мненията за себе си. За два месеца ти научи адски много. Научи почти всичко, което можех да ти дам. С тези думи я изпрати шеф Ангелов от Хелс китчън и всички са съгласни …

error: Content is protected !!