fbpx

Сега: Прокуратурата ще разпитва и Мата Хари

Блиц Новини

Кадър видео Нова ТВ

Миналия петък бизнесмена Светослав Илчовски бе привикан в прокуратурата на разпит, който продължи 4 часа. След излизането си оттам той каза, че е повторил думите си от заседанията пред комисията по ревизията в 45-ия парламент, които взривиха властта.

„Всички ще бъдат викани, без изключения“, казаха пред „Сега“ от Софийската градска прокуратура, която води проверката по случая.

Това означава, че прокуратурата ще трябва да извика за обяснение и дамата, известна като Мата Хари, която е правила снимките от спалнята на вече бившия премиер Бойко Борисов. В парламента Илчовски обясни, че разполага със запис, показващ кой е направил снимките – известна плеймейтка.

По думите му кюлчетата са истински и са подаръци за рождения ден на Борисов от двама крупни бизнесмени. Илчовски разказа още и за оказван сериозен натиск от хора в ГЕРБ върху бизнеса му и за давани суми с цел гарантиране на спокойствие. Крупният земевладелец говори и за снимките на кюлчетата в дома на вече бившия премиер Бойко Борисов.

Досега прокуратурата отказваше да се занимава с личността на „прекрасната госпожа“ (по Борисов), която е направила снимките в „Бояна“. Точно с оправданието, че дамата не е установена през декември 2020 г. делото за снимките от чекмеджето беше спряно. Макар че самият Борисов не веднъж е казвал, че знае коя е тя. Сега, ако самоличността на Мата Хари бъде разкрита от Илчовски, прокуратурата би трябвало да възобнови делото за снимките.

 

Продължението четете ТУК

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Hell's kitchen
Симона мечтае да бъде криминалист, сладкар и инвеститор

Кадри Нова ТВ Въпреки първоначалното впечатление, което остави и у зрители и участници Симона успя да обърне мненията за себе си. За два месеца ти научи адски много. Научи почти всичко, което можех да ти дам. С тези думи я изпрати шеф Ангелов от Хелс китчън и всички са съгласни …

USA news
Scientists have discovered a giant skeleton in excavations for construction in Bulgaria

Frame FB Archeology Bulgaria   The remains of a giant were discovered during the rescue excavations of a private property in the village of Debelt, Sredets municipality. Due to the future construction of a house there, a team of archaeologists, led by Assoc. Prof. Ivo D. Cholakov and Krasimira Kostova, …

Hell's kitchen
Край с Михаела и мечтата й за 100 000 лв

Изгонването на Михаела от кухнята на Хелс китчън предизвика всеобща радост, не само сред участниците, но и зрителите, които са на мнение, че не Царина трябваше да си ходи по-рано, а точно Михаела. Множеството грешки на Михаела и опитите ѝ да се оправдае със съотборниците си, принудиха шеф Виктор Ангелов …

error: Content is protected !!