fbpx

Ретро: Рачков ще вземе 1 милион лева

Блиц Новини

Кадър видео Нова ТВ

През юни „Забраненото шоу на Рачков” тръгва на турне, като то ще обиколи 6 града в провинцията, а седмото ще е в най-голямата зала в столицата – „Арена Армеец”. Моноспектакълът му ще бъде гледан от над 27 000 души, а приходите се изчисляват на колосалните 1 млн. лв., твърди HotArena.

Докато колегите на Димитър Рачков изнемогват заради затворените театри и липсата на ангажименти, комикът продължава да удря в земята по печалбарство и най-големите халтураджии в бранша.

Той обаче е намалил цените на билетите си. Доскоро комикът искаше от 30 до 100 лв. за билет в зависимост от това в кой град гастролира. Актьорът обаче е смъкнал цените и сега те варират от 20 до 60 лв.

Дори и при намалени цени приходите само за една вечер в „Арена Армеец” ще са над 300 000 лв. Наскоро артгилдията се възмущаваше, че актьорът се е отдал на печалбарство, а цените на билетите му задминават дори тези на Лили Иванова.

Актьори негодуваха, че играят за билети от по 7-8 лв., а колегата им продава халтура на десеторна цена. Почитатели на Рачков обаче бранят своя кумир. Според тях пазарът определя цената на билетите, а едно нещо струва толкова, колкото човек е готов да даде за него.

Извънредното положение провали спектаклите на забраненото му шоу на 8 и 9 април в Русе и Шумен. Заради пандемията от коронавирус комикът отмени моноспектаклите си и направи официално обръщение към закупилите билети, пише Ретро.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Орлин Горанов пусна снимка от казармата: Същият съм си!

Снимки профили ФБ Орлин Горанов пусна снимка от времето, когато е отбивал военната си служба и предизвика голям интерес. На нея се оказа не само той, а и големия Иван Лечев, с който са били заедно. Изнамерих една снимка на батко ви Орлин, преди около 110 години по време на …

Блиц Новини
Великден за 60 000 българи в Гърция

Кадри БТВ Традиционно няколкото почивни и празнични дни българите пътуват към съседни дестинации. Най-предпочитана е Гърция пък и не е далеч, особено за хората в Западна и южна България. 58 000 българи празнуват Великден в Гърция. Това каза в предаването „Тази сутрин“ директорът на Института за анализи и оценки в …

Hell's kitchen
Много любов даде Хелс китчън на участниците

Кадри Нова ТВ и снимки социални мрежи В шоуто на шеф Виктор Ангелов много момичета не си тръгнаха с голямата награда, но намериха любовта покрай готвенето. Освен любовта между Митко и Симона, която се разви пред очите на цяла България, в кухнята на шеф Ангелов е пламната и друга любов …

error: Content is protected !!