fbpx

Цветан Василев: Пеевски е бушон и скоро ще изгори

Блиц Новини

Кадър видео TV1

Според Василев Борисов и Пеевски си имали свое ООД, което е 50 на 50 между двамата.

За предаването “Алтернативата” по TV1 с водещата Генка Шикерова бившият банкер Цветан Василев обяви, че е бил рекетиран да прехвърли свои фирми под натиска на властта, упражнявана от Борисов и Пеевски.

“Аз за кюлчета не съм чувал, те са станали модерни след мене”, каза той и продължи, че в задушевен разговор с Борисов през 2012 г. лидерът на ГЕРБ му споменал, че и най-силният бизнесмен може да бъде съборен от държавата. Той каза: “Ето виж Ходорковски (руски бизнесмен) и “Юкос” е имал цял флот самолети, но Путин го приземи само с два МиГ-а”. С една дума ми каза: “Нищо, че имаш самолет, и теб ще те приземим”, обясни Василев.

 

С над 20 млн. лв. е ощетена държавата през Правителствената болница, като е закупено медицинско оборудване за 30 млн. лв., което реално е струвало 8 млн. лв., съобщи Цветан Василев и посочи, че това е ставало, благодарение на шефа на болницата, пише Дунав мост.

Пеевски е бушон и скоро ще изгори

“Пеевски е радиоактивен и токсичен, както за Борисов, така и за ДПС, той беше скрит, за да може по някакъв начин да се поизчисти лицето на ДПС и да се намали натискът върху Борисов. Докъде ще стигнат евентуални разследвания срещу него, които към днешна дата изглеждат нереалистични – това няма да стане докато Гешев е начало на прокуратурата, а Цацаров е шеф на антикорупционната комисия”, каза Цветан Василев.

Силата на Пеевски е идвала с ДПС, добави той. Но по-скоро и ДПС и задкулисието ще се опитат да го отклонят, за да не може разследванията срещу Пеевски да достигнат до самия център. Пеевски е предназначен за бушон и той рано или късно ще изгори, посочи още бившият банкер.

Центърът според Василев са “остатъците на Първо главно управление на Държавна сигурност”. Ако кажа едно име, утре ще ми заведат дело за клевета“, добави той.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Крисия призна защо три години кариерата ѝ е била на пауза

кадри Нова телевизия Крисия пусна нова песен след 3 години пауза и се появи по Нова телевизия за да каже къде се е губила толкова дълго. Певицата не даде много ясен отговор, но от думите ѝ се разбра, че просто много е внимавала да не сбърка с изборите, които трябва …

Блиц Новини
Всички сме в грешка! Проф. Мурдаров каза истинското значение на думата „нелицеприятен”

кадри БНТ Думата „нелицеприятен”, която се използва доста често от много хора, изобщо не значи това, което те си мислят. Това изненадващо разкритие направи езиковедът и преводач проф. Владко Мурдаров по БНТ. При поредното си гостуване при Георги Любенов беше категоричен, че тази дума изобщо не е синоним на „грозен”. …

Блиц Новини
Доста момичета в „Ерегенът” си имали гаджета отвън, разкри Екатерина

кадри bTV, YouTube/Надкаст Не само една, а няколко кандидатки за сърцето на Алек трябваше да бъдат изгонени от „Ергенът” служебно. Това разкри отпадналата Екатерина. Тя на практика потвърди, че в имението бързо се е разбрало, че Габриела  и Памела са сестри, преди това да беше разкрито официално от продукцията. Екатерина …

error: Content is protected !!