fbpx

Звезден прах: Плеймейтката Светлана е Гущерова

Снимка: Instagram

Плеймейтката Светлана Василева вече официално е Гущерова. Тя промени фамилията си в социалните мрежи, с което потвърди слуховете, че с бизнесмена Християн Гущеров са сключили граждански брак преди дни, съобщи „Монитор“.

Чаровната блондинка зарадва последователите си и с кадри в Instagram в кокетна бяла рокля.

Пред семейството и приятелите Светлана и Християн ще си кажат заветното „Да“ на 12 юли.

В ролята на кумове ще влязат Милена Пилева и Николай Кънчев, а терен на празника ще даде столичен хотел.

След като официално станат семейство пък двамата планират меден месец.

„Дестинацията не е от значение, когато локацията е в прегръдките на Хриси“, написа плеймейтката в Instagram.

„Със сигурност ще бъда с дълга рокля. И всичко ще е украсено с рози“, допълва тя по повод организацията за големия й сватбен ден.

Плеймейтката и бизнесменът са заедно от лятото на миналата година. Гущеров се разведе с фолкпевицата Мария и бързо намери утеха в обятията на силиконката.

Двамата имаха проблеми във връзката и кратки раздели, но в крайна сметка решиха, че са един за друг и заживяха под един покрив.

Сгодиха се на 28 януари тази година, а няколко месеца по-късно обявиха и датата за сватбата – 12 юли, която съвпада с рождения ден на Християн Гущеров.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

БГ звезди
БТВ прекали с Мария Силвестър, не могат да ѝ вземат думата

кадри bTV Водещата на „Бригада Нов дом” Мария Силвестър буквално превзема ефира на bTV тази седмица. Нейното присъствие започна с едно от най-обсъжданите предавания в родния ефир, продължава през участието ѝ в сериала „Алфа”. На всичко отгоре зрителите ще я виждат всеки ден като седмичен коментатор в „Преди обед”. Още …

Блиц Новини
Най-харесваната двойка напусна „Един за друг“

Кадри Нова ТВ Една от най-харесваните двойки от романтичното риалити „Един за друг“ напусна предаването на крачка от финала. Дилян и Петя се изправиха на елиминации срещу Сияна и Светослав и решаващият глас за това дойде от хората, които те смятаха за свои най-добри приятели Галена и Петър. Петя повече …

Блиц Новини
Доктор Ненков: Трябва отношение на лекар към пациент

Кадри Нова ТВ Вече всички са свикнали където и да се появи д-р Мирослав Ненков да има забавни истории, вицове и много смях. Драмата с личният му лекар Атанас Пелтеков имат такива в излишък и разказаха някои от тях пред Лора Крумова. Идва пациент за консултация. Става въпрос за дама, …

error: Content is protected !!