fbpx

След Азис и Къци е на прицела на Фънки в „Като две капки вода“

Блиц Новини

Кадър видео Нова ТВ

Словесната война между двамата започна още в миналия лайф на шоуто след забележка на Фънки към Къци за неговото поведение.

Къци, който вече записа победа в шоуто с дамски образ, този път се превъплъти в канадската рок бунтарка Аврил Лавин и изпълни хита й „Girlfriend“. След изпълнението му на сцената изкараха истинско колело на късмета, разделено на три полета – по едно за всеки член на журито. Уловката – полето на Фънки покриваше 90% от колелото и така рокаджията първи коментира изпълнението на Къци, пише Стандарт.

Фънки не се впечатли от опита на Вапцаров и започна да коментира преобразяването му негативно, но без да бъде агресивен. Къци обаче веднага подкара неговата приказка, че е в шоуто „Открий дефекта“. Това започна да дразни Фънки, който се опита да запази хладнокръвие, но чашата преля, след като Вапцаров не спря да го прекъсва и да го апострофира, обръщайки се към него няколко пъти с „Чичо Митко“. „За тебе аз съм господин Ковачев“, отряза го Фънки. Двамата тръгнаха да задълбават разправията, но Геро ги разтърва навреме.

Хилда се опита да защити Къци, но Фънки не се трогна. „Чувствам се отегчен от това нещо“, заяви рокаджията. Вапцаров благодари на Казасян за милите думи и че е оценила опита му да влезе в труден женски образ.

Но Къци имаше последната дума, след като прикова вниманието на всички, докато вървеше към стола си. Той заръча на водещите да обърнат внимание на начина, по който сяда. Това, разбира се, беше провокирано от забележката на Фънки от последния лайф. Къци вече отрази момента и в социалните мрежи.

„Все още не мога да повярвам, как мога да седна толкова неприлично на стола. Обещавам на чичо Митко никога повече да не правя така!“, написа Къци във Фейсбук.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Крисия призна защо три години кариерата ѝ е била на пауза

кадри Нова телевизия Крисия пусна нова песен след 3 години пауза и се появи по Нова телевизия за да каже къде се е губила толкова дълго. Певицата не даде много ясен отговор, но от думите ѝ се разбра, че просто много е внимавала да не сбърка с изборите, които трябва …

Блиц Новини
Всички сме в грешка! Проф. Мурдаров каза истинското значение на думата „нелицеприятен”

кадри БНТ Думата „нелицеприятен”, която се използва доста често от много хора, изобщо не значи това, което те си мислят. Това изненадващо разкритие направи езиковедът и преводач проф. Владко Мурдаров по БНТ. При поредното си гостуване при Георги Любенов беше категоричен, че тази дума изобщо не е синоним на „грозен”. …

Блиц Новини
Доста момичета в „Ерегенът” си имали гаджета отвън, разкри Екатерина

кадри bTV, YouTube/Надкаст Не само една, а няколко кандидатки за сърцето на Алек трябваше да бъдат изгонени от „Ергенът” служебно. Това разкри отпадналата Екатерина. Тя на практика потвърди, че в имението бързо се е разбрало, че Габриела  и Памела са сестри, преди това да беше разкрито официално от продукцията. Екатерина …

error: Content is protected !!