fbpx

Иван Христов и Ирина Тенчева излязоха от болница след тежко прекаран Ковид

Блиц Новини

Снимка профил ФБ

Вирусът C-19 смачква не само физиката ти, но също така увереността ти, че нещо зависи от теб или от някой; изпарява смисъла от почти всичко; трие като запотено стъкло малките ти “планчета”, “целички”, “борбички”,“задачки” отпреди.

Това написа съпругата на продуцента Иван Христов – Ирина Тенчева, във фейсбук. Двамата бяха изписани от болницата, където бяха приети по спешност след усложнения от Ковид-19.

Тенчева съобщи в мрежата, че двамата са си взели довиждане с д-р Зарчева и екипа на болницата.

Бившата тв водеща публикува и две снимки. Съпругата на Иван призна в коментарите, че двамата още са на антибиотици.

Ето какво написа Ирина Тенчева:

Днес си казахме довиждане с д-р Зарчева и с великолепния ѝ екип от БОЛНИЦА СОФИЯМЕД – БЛОК 2, етаж 2.

Ежедневни срещи с Човеците, които тя е събрала в медицинския си dream team бяха най-приятните моменти от денонощието ни през последните 10 дни.

Вирусът C-19 смачква не само физиката ти, но също така увереността ти, че нещо зависи от теб или от някой; изпарява смисъла от почти всичко; трие като запотено стъкло малките ти “планчета”, “целички”, “борбички”,“задачки” отпреди.

На фона на физическото страдание, неизвестността, тоталния хаос в главата, в дома ти, в семейството… си представете как:

Всеки ден, всеки един санитар, медицинска сестра, асистенти, лекари с най-различни специалности и опит намират дума, усмивка и жест, с които без излишна лирика да ти покажат, че всичко, което се случва е нормално и че трябва да си дадем време, време и по-широки хоризонти на мисълта, по-широки от този момент… Докато изпълняваха медицинските си задачи тези Хора с по 24 часови дежурства, хранили се за последно преди ден, невиждали възрастните си роднини с месеци, неспирно обхождащи между стаите и 100-те пациента, намираха време да ни кажат по нещо за хубавите разходки сред природата, които ще ни заредят като оздравеем; за класическото италианско кино и руските поети; за пътешествията им и … за футбола в България, разбира се😘.

Прекрасни хора, рискувам да пропусна някой, затова няма да изброявам, но от името на Иван, от мое име и от това на децата ни ( които за 2 седмици пораснаха с година) искам да ви кажа три неща:

1. Вие сте велики! Поклон и благодарност!

2. Животът е колело и вярвям, че някога някак ще можем да върнем към вас енергията, която получихме! Дано да е в щастлив момент от живота ви💚

3. Бъдете здрави и каквото и да се случва, моля ви, никога не губете ОНОВА нещо, което ние виждаме в очите ви над маската и което ви превръща от хора с медицинско образование в ЛЕЧИТЕЛИ И ВДЪХНОВИТЕЛИ.

Лечители – ясно защо.

ВДЪХНОВИТЕЛИ- защото подобни срещи с хора като вас винаги провокират въпроса: -Ако аз съм от другата страна, дали ще харесам човека, който съм?

(🙏🏻ЩЕ СЕ СТАРАЯ ОЩЕ ПОВЕЧЕ!)

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Крисия призна защо три години кариерата ѝ е била на пауза

кадри Нова телевизия Крисия пусна нова песен след 3 години пауза и се появи по Нова телевизия за да каже къде се е губила толкова дълго. Певицата не даде много ясен отговор, но от думите ѝ се разбра, че просто много е внимавала да не сбърка с изборите, които трябва …

Блиц Новини
Всички сме в грешка! Проф. Мурдаров каза истинското значение на думата „нелицеприятен”

кадри БНТ Думата „нелицеприятен”, която се използва доста често от много хора, изобщо не значи това, което те си мислят. Това изненадващо разкритие направи езиковедът и преводач проф. Владко Мурдаров по БНТ. При поредното си гостуване при Георги Любенов беше категоричен, че тази дума изобщо не е синоним на „грозен”. …

Блиц Новини
Доста момичета в „Ерегенът” си имали гаджета отвън, разкри Екатерина

кадри bTV, YouTube/Надкаст Не само една, а няколко кандидатки за сърцето на Алек трябваше да бъдат изгонени от „Ергенът” служебно. Това разкри отпадналата Екатерина. Тя на практика потвърди, че в имението бързо се е разбрало, че Габриела  и Памела са сестри, преди това да беше разкрито официално от продукцията. Екатерина …

error: Content is protected !!