fbpx

Фънки падна на колене пред Михаела Маринова в „Като две капки вода“

Блиц Новини

Кадър видео Нова ТВ

Михаела Маринова спечели безапелационно първото място в снощната вечер на шоуто „Като две капки вода“. Певицата буквално постави Фънки на колене след преобразяването й в немската метъл легенда и фронтмен на Accept – Удо Диркшнайдер. „Дори самият Удо би ти завидял за някои височини!“, заяви рокаджията на журито, който прегърна и поздрави Михаела.

Заявка за поредна незабравима вечер постави още началото на шоуто през изминалата вечер. Фики се върна с пълна сила към мъжките образи, преобразявайки се в самия Том Джоунс, написа „HotNews„.

Едно от най-горещите парчета в историята – Sexbomb, предизвика овациите на публиката. Минути преди своята поява Fiki сподели, че е получил съвети от баща си, който в началото на своята кариера е черпил вдъхновение от големия изпълнител. Сексапилът намери свое превъплъщение в излизането на Милица Гладнишка като певицата Риана. Чадъри и хореография допълниха представянето й, което получи одобрението на журито.

Къци изпита своите нерви в бунтарското парче „Не‘ам нерви“ на рок певицата Милена, превръщайки сцената в истински концерт от 90-те с бунтарско настроение и силен заряд. „Страхотен ден! Страхотен Рафи! Направи изключително виртуозно представяне – по този начин имаше възможност да разгърнеш себе си“, сподели специалния гост в журито Тончо Токмакчиев след изпълнението на Рафи Бохосян. От своя дом изпълнителят направи вокална имитация на Сборна формация и песента „Страхотен ден“. AZIS влезе в образа на една от диско емблемите – Sandra и песента „Hi, hi, hi“, а Софи Маринова дари с „Една българска роза“ зрителите като напомни за голямата българска певица Паша Христова.

Участниците се впуснаха в танц с Поли Генова по време на преобразяването й като поп-фолк дивата Камелия. „Луда по тебе“ припяваха AZIS и Софи Маринова, които създадоха допълнително настроение по време на изпълнението.

Къци ще бъде Клаус Майне от Scorpions, а Милица ще се присъедини към Jackson 5. AZIS получи предизвикателство с Оги Цолов, а Рафи ще скочи в амплоато на самия AZIS. Поли Генова отново ще смени стила, преминавайки към Джейсън Деруло, а Софи Маринова ще скочи в Spice Girls. FIKI ще се преобрази в експресивния Роби Уилямс, а Михаела Мариноваще бъде Ваня Костова.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Крисия призна защо три години кариерата ѝ е била на пауза

кадри Нова телевизия Крисия пусна нова песен след 3 години пауза и се появи по Нова телевизия за да каже къде се е губила толкова дълго. Певицата не даде много ясен отговор, но от думите ѝ се разбра, че просто много е внимавала да не сбърка с изборите, които трябва …

Блиц Новини
Всички сме в грешка! Проф. Мурдаров каза истинското значение на думата „нелицеприятен”

кадри БНТ Думата „нелицеприятен”, която се използва доста често от много хора, изобщо не значи това, което те си мислят. Това изненадващо разкритие направи езиковедът и преводач проф. Владко Мурдаров по БНТ. При поредното си гостуване при Георги Любенов беше категоричен, че тази дума изобщо не е синоним на „грозен”. …

Блиц Новини
Доста момичета в „Ерегенът” си имали гаджета отвън, разкри Екатерина

кадри bTV, YouTube/Надкаст Не само една, а няколко кандидатки за сърцето на Алек трябваше да бъдат изгонени от „Ергенът” служебно. Това разкри отпадналата Екатерина. Тя на практика потвърди, че в имението бързо се е разбрало, че Габриела  и Памела са сестри, преди това да беше разкрито официално от продукцията. Екатерина …

error: Content is protected !!