fbpx

Лео Меси с нов рекорд за най-много мачове в историята на Барселона

Блиц Новини

Снимка профил инстаграм

Двубоят между Барселона и Реал Сосиедад, който завърши с 6:1 за Барса бе исторически за капитана Лео Меси, който изигра своя мач номер 768 за каталунците и постави рекорд за най-много мачове в историята на Барселона. В тези двубои Меси е реализирал 663 гола, заедно с 287 асистенции. Аржентинският гений е 34 трофея с Барселона в този период, пише БНР.

Меси се разписа на два пъти, толкова вкара и Серджио Дест. Дембеле и Антоан Гризман добавиха по едно попадение. За Реал Сосиедад отбеляза Андер Беренечеа.
В 37-ата минута Дембеле получи топката на близка дистанция, но Ремиро спаси. При добавката на Гризман обаче вратарят нямаше как да реагира.
Две минути преди почивката Барселона отбеляза втори гол в мача. Точен бе американският национал Сержиньо Дест, който направи 2:0. Американецът реализира втори гол в мача след центриране на Алба отляво – 3:0.

В 56-ата минута Лионел Меси отбеляза нов гол за гостите. Бускет изведе по отличен начин аржентинеца, който се измъкна от отбраната на домакините и с лекота успя да насочи топката покрай вратаря Ремиро за 4:0.
В 71-ата минута Дембеле направи 5:0 след самостоятелна акция и удар с левия крак. Почетното попадение за домакините бе дело на юношата на тима Андер Баренечея тринадесет минути преди последния съдийски сигнал. В 89-ата минута Меси получи топката от Алба и веднага я прати в мрежата за крайното 1:6.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Митко закъса в „Стани богат“ и привика на помощ любимата

Снимка бТВ Димитър Димов продължи по блестящ начин играта си в „Стани богат“ тази вечер, а и неговата любима също имаше заслуга да си тръгне с добра сума. Димов, който се занимава с внедряване на системи за управление на човешки ресурси и обяснения, заключи сумата 2000 лева, а за нея …

Блиц Новини
Иван и Андрей се заядоха яко с „Българската Коледа”: Върхът на лицемерието!

кадри YouTube/Иван и Андрей Неофишъл „Българската Коледа” е връх на лицемерната благотворителност, това заяви продуцентският дует Иван и Андрей в своето предаване „Неофишъл”, което се излъчва в YouTube. Двамата буквално се нахвърлиха с остри коментари срещу най-известната дарителска кампания, но и на другите подобни, в които участват политици. Тезата на …

Блиц Новини
Дете с церебрална парализа получава уютен дом от Бригадата

Кадри БТВ Тази събота  „Бригада Нов дом“ ще направи сложен ремонт, за да подари удобен дом на лъчезарно момиче с церебрална парализа за нейните нужди. Това анонсираха от БТВ за предстоящия епизод на предаването. Герои в новия епизод са отново семейство със сложна съдба. Гергана сама се грижи за 18-годишната …

error: Content is protected !!