fbpx

Проф. Кантарджиев препоръча употребата на лимон със сода

Блиц Новини
4

Кадър видео БНТ

По думите му тази вирусна инфекция не обича антиоксиданти. Професорът препоръча и употребата на лимон със сода.

Вирусът на британския вариант се задържа в горните дихателни пътища и е в пъти по-заразен. Това заяви пред „Фокус“ проф. Тодор Кантарджиев, директор на Национален център за заразни и паразитни болести.

„По-лесното заразяване е заради по-голямото количество вирус, който се натрупва в горните дихателни пътища. Британският вариант променя и възрастовото засягане. С покачването на броя на случаите е прави впечатление, че засягането до 19-годишна възраст е много по-голямо. Заболяването започва с оплакване от горните дихателни пътища – хрема и гърлобол, но все още няма категорични медицински доказателства, че хремата е сигурен симптом, че сме заразени с британския вариант на коронавируса“, обясни той.

Кантарджиев обясни, че скокът на заразените е напълно очакван. Обикновено това се случва в средата на седмицата и не бива да ни плаши, допълни той.

 

Този професор все по-вече се излага!Абе този вирус на килограм ли го измервате и също такаразболява хората по точно определено време ли?Това ми изглежда несериозно и всичко се изопачава и пресилва,тези първи,втори,трети вълни идват като,че ли отнякъде го спускат и някой му заповядва да се проявява в този период в който му казват да се прояви!А наще от НОЩ само това чакат и се надъхват да стресират хората,а и по телевизията само това говорят,натрапват едно и също!Дайте да се спре с тази агитация за този шпионавирус и за ваксините, и ще се види как живота на хората ще се подобри и нищо няма да е толкова стресиращони опасно,но явно на самите управляващи им е изгодно това да се случва и седват указанията на чуждите подстрекатели!Дано Бог да ни помогне в решаването на проблемите и хората да прозрат истината и да се противопоставят на тази лъжа и измама!!!!

Нищо няма да се подобри ако продължаваме да реализираме мерките който професорите казват!Как може другите страни да спазват мерките а ние непрекъснато рустем!

Не мисля, че е лъжа трябва да се пазим !!!

4 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Орлин Горанов пусна снимка от казармата: Същият съм си!

Снимки профили ФБ Орлин Горанов пусна снимка от времето, когато е отбивал военната си служба и предизвика голям интерес. На нея се оказа не само той, а и големия Иван Лечев, с който са били заедно. Изнамерих една снимка на батко ви Орлин, преди около 110 години по време на …

Блиц Новини
Великден за 60 000 българи в Гърция

Кадри БТВ Традиционно няколкото почивни и празнични дни българите пътуват към съседни дестинации. Най-предпочитана е Гърция пък и не е далеч, особено за хората в Западна и южна България. 58 000 българи празнуват Великден в Гърция. Това каза в предаването „Тази сутрин“ директорът на Института за анализи и оценки в …

Hell's kitchen
Много любов даде Хелс китчън на участниците

Кадри Нова ТВ и снимки социални мрежи В шоуто на шеф Виктор Ангелов много момичета не си тръгнаха с голямата награда, но намериха любовта покрай готвенето. Освен любовта между Митко и Симона, която се разви пред очите на цяла България, в кухнята на шеф Ангелов е пламната и друга любов …

error: Content is protected !!