fbpx

„Уикенд“: Ковид в 9-ия месец съсипва бременната Радина Кърджилова

Блиц Новини

кадър bTV

Ужасен късмет извади Радина Кърджилова с втората си бременност. След като до 9-ия месец игра на сцената, даваше интервюта, правеше си фотосесии и обикаляше страната, тя се разболя от Ковид-19 точно преди да роди. Това съсипа всичките й планове за раждането. Съсипа и нервите ѝ, пише „Уикенд“.

„Приятели, за съжаление и нас ни достигна коварният вирус. Пазете се и бъдете отговорни. Това не е шега работа, вече мога да го кажа от личен опит. Прегръщам ви”, написа Радина в края на миналата седмица. Само ден по-рано тя раздаваше подаръци от името на един от столичните молове, няколко дни преди това си направи специална фотосесия, а още по-рано бе в Пловдив заедно с мъжа си Деян Донков и по-големия си син Христо. Звездата бе решила да ражда в града под тепетата, при лекаря на колежката си от Пловдивския театър Радина Думанян. Най-вероятно е била на контролен преглед, но е използвала времето, за да се порадва на красивия град, срещайки се с доста хора. Нищо чудно именно там да е лепнала заразата, която й се размина през всичките месеци, в които ходеше на работа и излизаше пред публиката без предпазна маска и без да спазва дистанция от колегите си на сцената

Любопитно е, че въпреки болестта и изнервеното положение Радина Кърджилова намери сили да си прави снимки и да ги публикува в социалните мрежи, което рязко вдигна нейния рейтинг там, респективно – и интереса към нея от страна на фирми, които биха могли да я ползват като рекламно лице срещу определен хонорар. Една от тези фирми е гореспоменатият мол, в който звездата е правила фотосесия малко преди да обяви, че е заразена. На първата снимка, която публикува след като се разболя, бъдещата майка изглежда в минорно настроение. На втората обаче е широко усмихната, обяснявайки, че е успяла да натрупа 50 хиляди последователи. „Благодаря на всички за топлите пожелания и подкрепата. Благодаря ви, че станахме 50k (50 хиляди – б.а.). Нямам думи да ви опиша колко съм развълнувана, особено в този труден за мен, нас момент. Благодаря, благодаря, благодаря”, написа Радина в коментар на широката си усмивка.

После тя намери време и да честити на всички „момичета” женския празник – 8 март. И отново показа усмихната бременна снимка. На нея позира в домашна обстановка, седнала на пода върху възглавници. В кадър влиза детска ръчичка, която й поднася цвете – очевидно ръката на малкия Христо.

Ден по-късно Радина отново сподели за страданията си, причинени от коронавируса. „Ковид ден 6. Бавна и продължителна борба. Чакам тихо и смирено мига, в който това ще бъде бегъл спомен, и вярвам, че най-хубавото предстои”, написа тя.

Актрисата по закон трябва да остане под карантина поне до 17 март. В същото време обаче като бременна жена тя трябва да посещава своя лекар поне веднъж седмично. Звездата не дава яснота около организацията на своето предстоящо раждане, която би следвало да се е преобърнала на 180 градуса заради болестта. Още преди месеци мъжът й съобщи, че бебето се очаква през март. Смяташе се, че раждането ще е с операция, както се твърди, че е родено и първото дете на двойката. При болни от Ковид обаче всички операции се отлагат, освен ако не са спешни. Това означава, че планираното раждане би трябвало да е отменено и да се чака да настъпят контракциите, след това – да се отиде в болница, която в случая е в Пловдив.

Очевидно не е добра идея една родилка да бие път от София до Пловдив. Тя или трябва да смени лекаря, или да се премести в Пловдив, докато бебето реши да излезе на бял свят. Последното обаче е забранено от закона за болни от Ковид като Радина, които трябва да стоят под ключ в домовете си. Получава се омагьосан кръг, от който актрисата има две възможности за изход: или нарушава наредбите и заминава за Пловдив въпреки карантината, или ражда в София, ако контракциите настъпят преди изтичането на периода, в който е длъжна да си седи вкъщи.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Крисия призна защо три години кариерата ѝ е била на пауза

кадри Нова телевизия Крисия пусна нова песен след 3 години пауза и се появи по Нова телевизия за да каже къде се е губила толкова дълго. Певицата не даде много ясен отговор, но от думите ѝ се разбра, че просто много е внимавала да не сбърка с изборите, които трябва …

Блиц Новини
Всички сме в грешка! Проф. Мурдаров каза истинското значение на думата „нелицеприятен”

кадри БНТ Думата „нелицеприятен”, която се използва доста често от много хора, изобщо не значи това, което те си мислят. Това изненадващо разкритие направи езиковедът и преводач проф. Владко Мурдаров по БНТ. При поредното си гостуване при Георги Любенов беше категоричен, че тази дума изобщо не е синоним на „грозен”. …

Блиц Новини
Доста момичета в „Ерегенът” си имали гаджета отвън, разкри Екатерина

кадри bTV, YouTube/Надкаст Не само една, а няколко кандидатки за сърцето на Алек трябваше да бъдат изгонени от „Ергенът” служебно. Това разкри отпадналата Екатерина. Тя на практика потвърди, че в имението бързо се е разбрало, че Габриела  и Памела са сестри, преди това да беше разкрито официално от продукцията. Екатерина …

error: Content is protected !!