fbpx

„Ретро“: Антон Хекимян се топи от стрес, отслабнал е с 10 килограма

Блиц Новини
7

кадър bTV

Новите промени в кариерата на Антон Хекимян, макар да са свързани с издигане по кариерната стълбица, явно много го напрягат, защото журналистът се е стопил видимо. Хекимян се е разделил с над 10 кг и отново изглежда като гимназист, пише „Ретро“.

Вече носел и два номера по-малки костюми. Отслабването обаче не се дължало на нов хранителен режим или диета, а на стрес. Приятелите му тъкмо си мислели, че ставайки шеф, Тони няма да бърза да се буди в 5 сутринта за ефир, самият той призна, че му се налага да става дори по-рано – в 4 часа.

Графикът му станал свръхнатоварен и почти не се задържал в дома си. Най-тежко му било, че вече нямало да бъде ежедневно на екран, а живите ефири щели да му липсват. Въпреки това именно той ще е водещ на предстоящите изборни дебати,

Роднините на арменеца се радвали на повишението, но майка му и баща му се тревожели, че покрай много ангажименти и нови отговорности съвсем няма да му остава време за личен живот и мечтата им за снаха ставала все по-невъзможна.

 

Отначало е така! После ще свикне!! Той е силно момче!!

И на мен ми липсва на екрана.Много добър водещ и отговорен!Господ да е с него и ангелите да го пазят и закрилят!Успех!Е най вече да е здрав!

Липсва ни много на екрана.Той е силен,дано сё справи с депресията и неотслабва повече.
Бог да го пази!

Бог да го пази!

Бог да го пази!

Толкова ми липсва сутрин да го виждам на екрана,Аз не гледам новини,но ако си позволя да гледам това беше БТВ с Антон.Бъди здрав!!!!!

Г-н Хекимян ,първо Ви желая много здраве и творчески успехи ,и вярвам че,всичко ще премине успешно ,защото Вие сте един ерудиран тв водещ и по скоро се радвайте за повишението.!

7 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Доста момичета в „Ерегенът” си имали гаджета отвън, разкри Екатерина

кадри bTV, YouTube/Надкаст Не само една, а няколко кандидатки за сърцето на Алек трябваше да бъдат изгонени от „Ергенът” служебно. Това разкри отпадналата Екатерина. Тя на практика потвърди, че в имението бързо се е разбрало, че Габриела  и Памела са сестри, преди това да беше разкрито официално от продукцията. Екатерина …

Блиц Новини
Митко закъса в „Стани богат“ и привика на помощ любимата

Снимка бТВ Димитър Димов продължи по блестящ начин играта си в „Стани богат“ тази вечер, а и неговата любима също имаше заслуга да си тръгне с добра сума. Димов, който се занимава с внедряване на системи за управление на човешки ресурси и обяснения, заключи сумата 2000 лева, а за нея …

Блиц Новини
Иван и Андрей се заядоха яко с „Българската Коледа”: Върхът на лицемерието!

кадри YouTube/Иван и Андрей Неофишъл „Българската Коледа” е връх на лицемерната благотворителност, това заяви продуцентският дует Иван и Андрей в своето предаване „Неофишъл”, което се излъчва в YouTube. Двамата буквално се нахвърлиха с остри коментари срещу най-известната дарителска кампания, но и на другите подобни, в които участват политици. Тезата на …

error: Content is protected !!