fbpx

Двама полицаи са ранени при арест в Синдел, наложило се да употребят оръжие

Блиц Новини

снимка: „Вихрогон“

При опит да задържат мъж и жена в къщата, която обитава, двама полицаи от ОД МВР – Варна са пострадали, съобщиха от дирекцията. Униформените пристигнали на адреса в село Синдел по сигнал за инцидент вчера сутринта около 06:30 часа.

Опитът им да извършат арест обаче срещнал яростна съпротива. 40-годишният мъж и 37- годишната жена не се подчинили, скоро към тях се присъединили още лица, които излезли от въпросната къща.

По полицаите са хвърляни дървета, железа, камъни и др. предмети, а младеж извадил нож. В отговор на заплахата, полицай е произвел изстрел във въздуха, за да овладее ситуацията, разказват от пресслужбата на полицията във Варна.

Задържани за срок до 24 ч. са общо 8 лица, имащи отношение към случая. Първоначално лицето, заплашвало с нож полицаите е избягало, но по-късно е установено и задържано. С постановление на прокурор за 72 часа са задържани мъжът и жената, които първи посрещнали униформените, както и 18-годишен младеж. Работата по случая продължава, води се досъдебно производство под надзора на районна прокуратура – Варна.

Назначени са съдебно-медицински експертизи за установяване вида на телесните повреди, които двама полицейски служители са получили при изпълнението на служебните си задължения.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Математикът Калоян Гешев: Искам да стана учител

Кадри БТВ Нашите деца са повод за гордост в различни области от математика, химия, биология и където и да се появят обират първите места и медалите. Не един и два примера имаме вече за младежи, отдадени на науката и доста напреднали в материята, въпреки младостта си. Макар да е само …

Блиц Новини
Блага след рехабилитацията, подарък от Бригадата: Състоянието ми се подобри

Кадри БТВ Семейството на Благовеста и Християна, които видяхме в последния епизод на „Бригада нов дом“ спокойно си живеят в обновеното жилище. Един от най-сериозните проблеми, пред които семейството беше изправено, беше течът от тавана, който влизаше в кухнята. Благодарение на бригадата, тези мои тревоги престанаха, вече няма никакви течове, …

Hell's kitchen
Симона мечтае да бъде криминалист, сладкар и инвеститор

Кадри Нова ТВ Въпреки първоначалното впечатление, което остави и у зрители и участници Симона успя да обърне мненията за себе си. За два месеца ти научи адски много. Научи почти всичко, което можех да ти дам. С тези думи я изпрати шеф Ангелов от Хелс китчън и всички са съгласни …

error: Content is protected !!