fbpx

Венци Мицов: Не бе, споко, не съм заумирал

Блиц Новини

Снимка профил ФБ

Венцислав Мицов опроверга слуховете, че е в тежко състояние. Той бе приет в Александровска болница с COVID-19.

Ето какво сподели музикантът в профила си във Facebook:

„Исусе, какви неща прочетох за постъпването ми в болница… Чак си оплаках сам себе си. Не бе, споко, не съм заумирал. Тази сутрин например нямам температура, сатурацията ми е 99.

Единственото, което не е съвсем ОК е, че нямам апетит. Но това също си има своите примущества – имам нужда да сваля някое кило.

Та не знам как това кореспондира с “Мицов в тежко състояние в Александровска“, ама ей на – тежкото състояние пише статус.

Ще се преборим с тая гад, споко. С авторите на заглавия в сайтовете обаче няма да успеем да се преборим. За там антибиотиците не помагат.

Иначе лечението ми е с два вида антибиотици – цефалексин и доксициклин (тоя май и за трипер го даваха), вечер получавам щедра доза Ремдасивир, по 4 инжекции в корема всеки ден (противосъсърващ медикамент), колхицин, антистенокардин.

Нещата са ОК, гледам позитивно на ситуацията (нали съм с позитивен PCR).

А после, когато теста стане негативен, ще се изпълня с негативизъм.

А сега ви оставям. Отивам да се разходя… до тоалетната в коридора, че другаде не пускат.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Иван и Андрей се заядоха яко с „Българската Коледа”: Върхът на лицемерието!

кадри YouTube/Иван и Андрей Неофишъл „Българската Коледа” е връх на лицемерната благотворителност, това заяви продуцентският дует Иван и Андрей в своето предаване „Неофишъл”, което се излъчва в YouTube. Двамата буквално се нахвърлиха с остри коментари срещу най-известната дарителска кампания, но и на другите подобни, в които участват политици. Тезата на …

Блиц Новини
Дете с церебрална парализа получава уютен дом от Бригадата

Кадри БТВ Тази събота  „Бригада Нов дом“ ще направи сложен ремонт, за да подари удобен дом на лъчезарно момиче с церебрална парализа за нейните нужди. Това анонсираха от БТВ за предстоящия епизод на предаването. Герои в новия епизод са отново семейство със сложна съдба. Гергана сама се грижи за 18-годишната …

Блиц Новини
Фенките на „Ергенът” плачат: Алек, защото изгони най-свястната?

кадри bTV Зрителите са дълбоко разочаровани от развитието на ситуацията в „Ергенът”. След като Екатерина беше изненадващо изгонена от имението, в социалните мрежи заваляха коментари, които почти без изключение са отрицателни. Феновете на предаването са разочаровани и озадачени: „Ужас! Това беше една от дамите, които бях най-скромни, възпитани, тактични, красиви …

error: Content is protected !!