fbpx

Сашка Васева пред ПИК: Напълно сляпа съм, не идва помощ отникъде

Блиц Новини

Снимка профил ФБ

Неведнъж легендата в попфолка призоваваше за помощ в социалната мрежа. Тя се обърна към фенове и колеги да помогнат за събиране на немалка сума, необходима за лечение на атрофия на очния нерв и вече е загубила напълно способността си да вижда – има 100% слепота. Надеждата ѝ, че отново ще прогледне, е все по-нищожна, тъй като не вярва вече, че ще може да я събере.
Въпреки трудното си положение и изпитанието, през което преминава, Дупнишката Мадона казва, че ще продължава да пее. Ето какво сподели тя пред ПИК:

– Сашка, вижда ли се светъл лъч в най-голямата ви житейска битка – тази за възвръщането на зрението ви?
– Уви, не. Много ми е трудно в момента. Имам намерение да продължа да пея, не ми пречи това, че съм сляпа. Има много слепи певци. Не съм се отказала от пеенето. Но не съм имала участия от началото на пандемията. Преди това ме канеха. Вече не мога нито да чета, нито да пиша, нито пък да набирам цифрите на телефона си, когато трябва да се обадя на някого. Знаете преди време колко активна бях в социалните мрежи, имах дори няколко профила. Сега ми е невъзможно, защото не виждам, моята дъщеря ме отменя в това от време на време.

– Тя ли се грижи за вас в момента?
– Да. Вече не живеем в Ресилово, а в София, с дъщеря ми Христина-Елена и сина ми Христо-Никола. Те са ми опората. Не идва помощ отникъде. Веселин Маринов ми беше помагал с финанси, Райко Кирилов и още няколко приятели.

– Бяхте обявили банкова сметка за набиране на средства за лечението си в Германия, за което са нужни 100 хил. лева. С каква сума разполагате в момента?
– Никой не праща нищо. Никой не ми помага. Никой няма възможност. Олигарсите и те не помагат дори… Може би става дума донякъде и за народопсихология. Хората си мислят, че имам купища пари, и не се трогват. Излиза така, че цял живот името ми е работило за мен, а сега работи срещу мен.

 

Цялото интервю ТУК

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Митко закъса в „Стани богат“ и привика на помощ любимата

Снимка бТВ Димитър Димов продължи по блестящ начин играта си в „Стани богат“ тази вечер, а и неговата любима също имаше заслуга да си тръгне с добра сума. Димов, който се занимава с внедряване на системи за управление на човешки ресурси и обяснения, заключи сумата 2000 лева, а за нея …

Блиц Новини
Иван и Андрей се заядоха яко с „Българската Коледа”: Върхът на лицемерието!

кадри YouTube/Иван и Андрей Неофишъл „Българската Коледа” е връх на лицемерната благотворителност, това заяви продуцентският дует Иван и Андрей в своето предаване „Неофишъл”, което се излъчва в YouTube. Двамата буквално се нахвърлиха с остри коментари срещу най-известната дарителска кампания, но и на другите подобни, в които участват политици. Тезата на …

Блиц Новини
Дете с церебрална парализа получава уютен дом от Бригадата

Кадри БТВ Тази събота  „Бригада Нов дом“ ще направи сложен ремонт, за да подари удобен дом на лъчезарно момиче с церебрална парализа за нейните нужди. Това анонсираха от БТВ за предстоящия епизод на предаването. Герои в новия епизод са отново семейство със сложна съдба. Гергана сама се грижи за 18-годишната …

error: Content is protected !!