fbpx

Дъщерята на Мира Добрева – Лора с аксесоар за солидна сума

Блиц Новини
5

Снимки профил ФБ

Дъщерята на Мира Добрева – Лора изуми последователите си в социалните мрежи с ултра скъпа чанта, купена не от къде да е, а от бутик в Париж.

23-годишната брюнетка, която често инфлуенсърства в мрежата, не крие, че е фенка на маркови дрехи и аксесоари, но за един от най-любимите си се е разделила с 5-цифрена сума, пише show.blitz.bg.

Става дума за чанта, която струва приблизително 2250 евро или 4400 лева. Дългокраката красавица не се разделя с модела на „Ив Сен Лоран“ – sac de jour, а наскоро блесна с него и на снимка от китна уличка в центъра на столицата.

Не става ясно дали младата девойка е купила сама чантата или тя е подарък от майка й Мира Добрева, или пък е подарък от бившия й приятел, който като син на богата фамилия, можеше да се похвали с голямо наследство.

„Много ми хареса чантата и аз исках да си купя, но като проверих цената й, се отказах. Няма как със заплата от 1000-1500 лева да си вземеш толкова скъп аксесоар“, коментира в мрежата последователка на щерката на Мира Добрева.

Защо бе Бьлгарино,толкова злоба сё изгради у нас?
Има вьзможността красивого момиче позволява си.Непременно ли трябва да хвьрляме жльч и кал по умните хора.
Мира Добрева изльчва толкова голям ум на сьрдечна човечност.Открива толкова харизма,на която да сё наслаждаваш от сьрце.
Живи и здрави да са!

КУПИ СИ , НО НЕ ПАРАДИРАЙ ! АКО БЕШЕ ПЛЕЙМЕЙКА БИХ ГО РАЗБРАЛ ! НО ЗА КУЛТУРЕН ЧОВЕК НЕ Е НОРМАЛНО ! ТА ТОВА СА ПЕНСИИТЕ НА 20 ЧОВЕКА ! ЗА МЕН ТОВА Е ВЪЗХВАЛА НА ПРОСТОТИЯТА , А НЕ ЗАВИСТ !

Има възможност, нека да си купи скъпа чанта, да е жива и здрава! Мисля, че всяка жена ,ако разполага с повече пари, би си я купила! Нали не е ощетила никой!

5 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Призив за свалянето на Сашо Кадиев от екран

Кадри БТВ Заформя се кампания за отстраняването на Сашо Кадиев като капитан в „Аз обичам България“. Доста възмутени коментари се изсипват всеки път след предаването по негов адрес в социалните мрежи. Поведението на актьора дразни хората, които дори се заканват заради него да се откажат да гледат иначе прекрасното предаване. …

Блиц Новини
Бригадата направи едно дете щастливо

Кадри БТВ „Бригада нов дом“ отново донесе много радост в сърцата на измъчено от болест и проблеми семейство. Момчетата се постараха да дадат един уютен и удобен дом на три поколения дами, които заживяха под един покрив. Девет години Вики и нейната майка Гергана живеят в една стая и се …

Блиц Новини
Крисия призна защо три години кариерата ѝ е била на пауза

кадри Нова телевизия Крисия пусна нова песен след 3 години пауза и се появи по Нова телевизия за да каже къде се е губила толкова дълго. Певицата не даде много ясен отговор, но от думите ѝ се разбра, че просто много е внимавала да не сбърка с изборите, които трябва …

error: Content is protected !!