fbpx

Сашо Кадиев плаче от свирепа болка по време на процедура

Блиц Новини

Снимка профил инстаграм

За мъките, които се наложи да изтърпи съобщи Кадиев и всички негови последователи видяха това в социалната мрежа.

Силна физическа болка накара Сашо Кадиев да се разплаче като малко момче. А неговата известна майка Катето Евро категорично му забрани да посещава свой приятел, който е виновен за инцидента.

Тв водещият на „Преди обед“ пусна лайф в Инстаграм, но не очакваше, че след минути ще го сполети това нещо. Негови последователи закриха очи от ужасната гледна, на която се наложи да станат свидетели.

Докато се подстригвал при фризьора си, той му предложил нова и модерна за мъжете процедура – премахване на космите от носа чрез кола маска. За целта се взима клечка за уши, потапя се в топлата кола и след това се пъха в носа, пише Блиц.

Кадиев се съгласил на процедурата, но клечката се троши няколко пъти и фризьорът и бръснар не успя да измъкне лепкавата съставка от носната кухина на актьора. След няколко неуспешни опита, в крайна сметка сцената завърши с щастлив край. Но само на процедурата, тъй като физиономията и сълзите на Сашо издават колко болезнено е било всичко.

„Саше, забранявам ти да посещаваш салона на Стоян! Мама“, написа Катето Евро под въпросното клипче, с което се разбра, че тя също познава фризьора на сина си и със сигурност лично ще се разправя с него за причиненото неудобство на любимото й синче.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Aleksandar Kadiev (@al.kadiev)

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Митко закъса в „Стани богат“ и привика на помощ любимата

Снимка бТВ Димитър Димов продължи по блестящ начин играта си в „Стани богат“ тази вечер, а и неговата любима също имаше заслуга да си тръгне с добра сума. Димов, който се занимава с внедряване на системи за управление на човешки ресурси и обяснения, заключи сумата 2000 лева, а за нея …

Блиц Новини
Иван и Андрей се заядоха яко с „Българската Коледа”: Върхът на лицемерието!

кадри YouTube/Иван и Андрей Неофишъл „Българската Коледа” е връх на лицемерната благотворителност, това заяви продуцентският дует Иван и Андрей в своето предаване „Неофишъл”, което се излъчва в YouTube. Двамата буквално се нахвърлиха с остри коментари срещу най-известната дарителска кампания, но и на другите подобни, в които участват политици. Тезата на …

Блиц Новини
Дете с церебрална парализа получава уютен дом от Бригадата

Кадри БТВ Тази събота  „Бригада Нов дом“ ще направи сложен ремонт, за да подари удобен дом на лъчезарно момиче с церебрална парализа за нейните нужди. Това анонсираха от БТВ за предстоящия епизод на предаването. Герои в новия епизод са отново семейство със сложна съдба. Гергана сама се грижи за 18-годишната …

error: Content is protected !!