fbpx

Могат ли жените да бият мъжете на Белот?

Блиц Новини

И още как! Ние, от Belot.BG направихме проучване, за да разберем по-добри ли са жените от мъжете на Белот? Анализирахме 100 000 игри по белот в платформата на най-запалените играчи и фактите говорят! 

Близо 64% от жените показват по-добри умения и печелят по-често на най-популярната игра на карти в България! На какво се дължи това? 

Защо жените са по-добри? Предлагаме 5 хипотези, които  правят жените победители във вечната война между половете!

 

1. Жените помнят повече! Жената не само помни какво си направил на 3 декември в 17:42 ч. през 1993 г., но и картите, които са минали през ръцете ти!

2. Вродената женска интуиция, позволява на дамите да вземат психологическо предимство над опонента си!

3. Жените владеят стреса по-добре. Жената винаги ще запази самообладание по време на игра дори и да е на път да загуби. Това позволява да обърне мача, както се казва – в последната минута.

4. Търпението е качество, с което жените се славят – търпението мъжът да измие поне веднъж чиниите, да изхвърли боклука или… търпението да получи 4 валета.

5. Жените могат да правят много неща едновременно. Победата им е заслужена и сладка, защото жената с лекота играе белот, пуска пералня, гледа детето и пак е по-достоен опонент!

 

Белот без Дама е невъзможен, така е и в живота… За да докажем, още веднъж, че жените са по-добрия пол, организирахме първия по-рода си безплатен дамски турнир на 20.02.2021 г.:, “Дами канят – цакане по женски” в Belot.BG

Първата Дама в Белота ще спечели СПА Почивка за двама в Банско. А лица и участници в турнира са две пленителни дами, които безспорно носят качествата на победител – Златка Димитрова и Диона! 

 

Белотът може и да е мъжка игра, но само една жена ще изиграе истинска контра. Очакваме Ви!

 

Повече за турнира тук: http://bit.ly/damski-turnir-belotbg

Играй в Belot.BG тук: http://bit.ly/vihrogon_belotbg_turnir

*публикация

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Призив за свалянето на Сашо Кадиев от екран

Кадри БТВ Заформя се кампания за отстраняването на Сашо Кадиев като капитан в „Аз обичам България“. Доста възмутени коментари се изсипват всеки път след предаването по негов адрес в социалните мрежи. Поведението на актьора дразни хората, които дори се заканват заради него да се откажат да гледат иначе прекрасното предаване. …

Блиц Новини
Бригадата направи едно дете щастливо

Кадри БТВ „Бригада нов дом“ отново донесе много радост в сърцата на измъчено от болест и проблеми семейство. Момчетата се постараха да дадат един уютен и удобен дом на три поколения дами, които заживяха под един покрив. Девет години Вики и нейната майка Гергана живеят в една стая и се …

Блиц Новини
Крисия призна защо три години кариерата ѝ е била на пауза

кадри Нова телевизия Крисия пусна нова песен след 3 години пауза и се появи по Нова телевизия за да каже къде се е губила толкова дълго. Певицата не даде много ясен отговор, но от думите ѝ се разбра, че просто много е внимавала да не сбърка с изборите, които трябва …

error: Content is protected !!