fbpx

Рачков на романтична почивка в Индия, издаде го Зуека

Блиц Новини
3

Снимки профили ФБ

 

В скорошно тв интервю в Нова тв Зуека издаде голямата тайна. „Отдавна говорим с Маги за този „All Stars“ сезон, защото е много особен. Все пак всички са гледали тези участници и знаят какво могат, а тези, които са избрани сега, могат всичко. Смятам, че това ще е най-силният сезон, защото тези момчета и момичета наистина могат да правят каквото си поискат“, категоричен е Зуека, цитиран от show.blitz.bg.

Колкото до добрия му приятели и колега Димитър Рачков, за когото се говори активно в последните седмици, Зуека отвърна така:

„Няма как да скрием Рачков. Както Маги вече каза, той просто си почива. Обади ми се около Нова година и му казах, че в София с телефон в ръка не е почивка. След това се чухме и той ми каза, че е решил да отдъхне някъде в Индия. Почива си човека, нека да е жив и здрав. Казах му, че същото може да го постигне в манастир в България, но той не ми повярва. Предупредих го само да внимава да не завие към Пакистан“.

Василев няма търпение и отново да работи с Герасим Георгиев. „С Геро сме много добра двойка, на сцената сме много добри партньори един към друг и много се уважаваме. В крайна сметка знаем какво правим. Смятам, че новите „Капки“ ще са най-добрите до сега“, убеден е Зуека.

Аз съм доволна липсата
на Рачков.Писна ми от лигащите му.Едни и същи движения и все за пари говори.Зуека и Геро са наистина .невероятни артисти.

Много харесвам Рачков и ще ми липсва….Толкова талант,бърза мисъл и още по-бързи реакции….много …много го харесвам!

3 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Люси Иларионов: Веско Маринов вися на въже заради клип

Кадри ютуб „При ТоТо“ и видеоклип Веселин Маринов Режисьорът Люси Иларионов е пълен с истории покрай снимането на клипове на родни звезди. извади на показ някой пикантни детайли от кухнята на поп фолка. Продуцентът отрязал големите фолк звезди от лекия жанр Eмилия и Ивана, без да му мигне окото. Това …

Блиц Новини
Започна наддаването за победител в Хелс китчън

Кадри Нова ТВ Краят на кулинарното шоу Хелс китчън наближава и започнаха залагания кой от останалите вътре участници ще грабне голямата награда от 100 000 лв. Четирима мъже се спрягат за основни претенденти за финала в шоуто. Това са Лъчезар Чоткин от Дупница, Димитър Красенов, който от 8 години живее …

Блиц Новини
Задава се сватба за Зомбори след Капките

Най-добре представящият се имитатор този сезон в „Като две капки вода“ Влади Зомбори официално от сцената се обясни в любов на половинката си актрисата Весела Бабинова. Макар да имат дете, двамата все още не са сключвали брак. След края на шоуто, той ще предложи на любимата си да се оженят, …

error: Content is protected !!