fbpx

Маги Халваджиян отговори на въпроса къде е Рачков

Блиц Новини

Кадър видео Нова ТВ

Продуцираното от него шоу „Като две капки вода“ се завръща на тв екрана тази пролет в All Stars формат. В него от общо 65 участници в изданията досега са избрани 8 майстори на преобразяването. И този сезон единият водещ е Васил Василев-Зуека, но вместо Димитър Рачков, негов партньор вече ще бъде Герасим Георгиев-Геро.

Митко Рачков в момента е отшелник в изолация, в изгнание. Той просто има нужда от почивка, заяви продуцентът Маги Халваджиян по време на гостуването си в „Неделята на Нова“. Пред Мариян Станков – Мон Дьо той отхвърли хипотезите, че комикът е изпаднал в немилост пред него, пише Факти.

„Къде е Рачков? Аз все викам така – айде да го оставим малко да почива този човек. Той е отшелник в момента, в изгнание и си почива. Защото той 20 години не е слязъл от екран. Не е ли време да си вземе малко отпуск и да си почине? Няма никаква интрига, каквато жълтите вестници търсят, между мен и Рачков, между компанията и Димитър. Такова нещо няма. Единственото, което има, е почивка, малко“, коментира Халваджиян.

„Тежко е на пангара. Но шоуто започва и никакви извинителни бележки не биха помогнали. В момента работният ми ден продължава 12-14 часа, телефонът продължава да звъни и докато вечеряме с Кремена. Тя ме обяви за егоист, защото мога да падна и да умра – поради простата причина, че на 54 карам с темпото, с което съм започнал на 23“, сподели още продуцентът пред Мон Дьо.

Халваджиян не скри, че самият той също има огромна нужда от почивка, но COVID-19 не му позволява никакво отпускане в навечерието на „Като две капки вода“ 9.

„Имаше много отдавна идея да са само победителите. Доста трудна задача е да ги съберем, някои от тях изобщо не са в България. После взехме едно по-правилно решение. Не може всички най-атрактивни, защото в годините е имало страшни удари, но поне да се опитаме да отделим едни от най-атрактивните, които са направили истинско шоу и хората са се забавлявали страшно много с тях“, обясни продуцентът Магърдич Халваджиян.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Призив за свалянето на Сашо Кадиев от екран

Кадри БТВ Заформя се кампания за отстраняването на Сашо Кадиев като капитан в „Аз обичам България“. Доста възмутени коментари се изсипват всеки път след предаването по негов адрес в социалните мрежи. Поведението на актьора дразни хората, които дори се заканват заради него да се откажат да гледат иначе прекрасното предаване. …

Блиц Новини
Бригадата направи едно дете щастливо

Кадри БТВ „Бригада нов дом“ отново донесе много радост в сърцата на измъчено от болест и проблеми семейство. Момчетата се постараха да дадат един уютен и удобен дом на три поколения дами, които заживяха под един покрив. Девет години Вики и нейната майка Гергана живеят в една стая и се …

Блиц Новини
Крисия призна защо три години кариерата ѝ е била на пауза

кадри Нова телевизия Крисия пусна нова песен след 3 години пауза и се появи по Нова телевизия за да каже къде се е губила толкова дълго. Певицата не даде много ясен отговор, но от думите ѝ се разбра, че просто много е внимавала да не сбърка с изборите, които трябва …

error: Content is protected !!