fbpx

Братът на Кристина от Сандански: Съмнявам се, че е тя. Изтезавана е брутално

Блиц Новини

Кадър Кристина Дунчева, ФБ

Според брата на Кристина Дунчева Илиян тя все още неосъзнава, че децата ги няма. Не ги споменава, не говори за тях. И той не повдига въпроса, защото психиката й е разбита, лабилна е. Сега за първи път е усетил в нея утеха, след като съпругът й е осъден за домашно насилие.

Тя е просто един сдъвкан и изплют човек, изтезаван брутално много години психически. Това се извършва буквално в задния двор на полицията. Това споделя братът на Кристина Дунчева, убила двете си деца в Сандански, Илиян Дунчев.

Той обясни в студиото на Би Ти Ви, че едва в последните месеци сестра му е започна да се оплаква. Посъветвал я да се върне вкъщи, да си наеме адвокат и да се търси справедливост от институциите.

 

Аз се съмнявам, че тя е физическият убиец на децата. Много се съмнявам в бащата, бе категоричен брат й Илиян. Сега най-много ме интересува как върви разследването. Защото това убийство е голяма мистерия за мен, допълни той.

Срещнах се с нея и след убийството на децата. Тя не отговаряше и не реагираше на моите въпроси. Гледаше в една точка и в един момент каза само: „Съжалявам за всичко, което се е случило“, разказа пък юристът адвокатът на Кристина.

Преди да срещне Георги, тя не е проявявала такава психическа лабилност. Никога не е проявявала агресия, затова и се съмнявам тя да е физическия извършител на това деяние. Съмнявам се, че бащата е отговорен. Помислете само – кой нормален човек ще чака 4 часа свидетели, за да си влезе вкъщи, разказа братът. При една от срещите ни с Кристина около 1-2 седмици преди убийството на децата тя беше изключително покрусен.

Тя повтаряше, че не вярва на никого, че той има много силни позиции в Сандански, че всички били на негова страна – и полиция, и съд, и щял да й вземе децата. Разказваше ми, че той се опитвал да възпитава децата по макаренковски.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Математикът Калоян Гешев: Искам да стана учител

Кадри БТВ Нашите деца са повод за гордост в различни области от математика, химия, биология и където и да се появят обират първите места и медалите. Не един и два примера имаме вече за младежи, отдадени на науката и доста напреднали в материята, въпреки младостта си. Макар да е само …

Блиц Новини
Блага след рехабилитацията, подарък от Бригадата: Състоянието ми се подобри

Кадри БТВ Семейството на Благовеста и Християна, които видяхме в последния епизод на „Бригада нов дом“ спокойно си живеят в обновеното жилище. Един от най-сериозните проблеми, пред които семейството беше изправено, беше течът от тавана, който влизаше в кухнята. Благодарение на бригадата, тези мои тревоги престанаха, вече няма никакви течове, …

Hell's kitchen
Симона мечтае да бъде криминалист, сладкар и инвеститор

Кадри Нова ТВ Въпреки първоначалното впечатление, което остави и у зрители и участници Симона успя да обърне мненията за себе си. За два месеца ти научи адски много. Научи почти всичко, което можех да ти дам. С тези думи я изпрати шеф Ангелов от Хелс китчън и всички са съгласни …

error: Content is protected !!