fbpx

Майката на Сузанита търси работа, предлага се като детегледачка

Блиц Новини
8

Снимка профил инстаграм

„Предлагам почасово гледане на деца. С много любов, грижа и забава“, гласи обявата на Шени Мурад. В социалните мрежи се надигнаха срещу нея и твърдо заявиха, че никой родител не трябва да оставя детето си на нейните грижи. „Не ни трябват повече Сузанити! Трябвало е твоето дете да гледаш, когато е имало нужда, а не да се занимаваш с разврата на другите“, нападат я в интернет.

Криза налегна семейството на Орхан Мурад. След като правителството взе решение и затвори всички заведения, слепият певец не може да ходи по участия и да печели пари. Същата съдба споделя и дъщеря му Сузанита, която натрупа известна слава и се мъчи да пробие на музикалната сцена, пише show.blitz.bg.

Досега на съпругата на Орхан – Шени, не й се е налагало да работи. На няколко пъти се опита да стане певица, но не пожъна успех. Кризата си казва думата и тя започна да търси различни начини за припечелване на средства.

След като се опита известно време да бъде таксиметров шофьор, сега мераците й стигат доста далеч. Шени Мурад пусна интересна обява за работа в интернет, с което предизвика бурна вълна от неодобрение.

 

Обявата по-късно бе изтрита. Вероятно Шени се е отказала от тази си идея и е в процес на нов проект, който може да извади семейството от финансовата криза, в която са изпаднали.

Че защо не, търси си работа жената а не се подлага като кифлите

Много злоба в хората в последните години. Какво лошо има в това да си търсиш работа за да осигуриш средства за семейството а до действията и изявите на дъщеря не виждам нищо общо. Всеки когато порасне сам решава как да живее живота си.

Moia komentar e 4e v BG 80% ot 6ibanite „hora “ sa lo6i zlobni i tarse6ti intrigata
Neka vseki pomisli ot koia grupa e !!!!!

Няма нищо срамно в това,жената майка да си потърси работа!Срамни и тъпи са тези,които не осъзнават това да нямаш средства,за да издържаш детето си!

Каква е тази злоба и завист без покритие? Жената си търси работа , а не е тръгнала да краде и да извършва други порочни дейности. И още нещо! На този етап от живота не винаги родителите или учителите имат вина за действията на младежта.
Има го във всеки един човек.
Нарича се САМОКОНТРОЛ и САМОВЪСПИТАНИЕ което никой от горе посочените не може да им го даде.
Затова дерзайте и спрете със тази злоба . Всички хора имат право на живот и никой няма право да налага на когото и да е било и как да си изкарва средства за прехраната и норми на живот.

Защо ? Вие ли правите сплетните та народа да се настройва с отрицателна енергия един срещу друг?

Хихихи, ето ся е момента млади родители, ако желаят децата им да бъдат популярни, да се оставят в ръцете й 🙂

Да издържаш детето си – да, но когато детето е навършило 18 и с множество операции за добавяне на силикон, едва ли „детето“ има нужда да бъде издържано, а и надали може да се разчита на майка, която е допуснала дъщеря й да стане наркоманка и силиконова кукла да гледа чужди деца. Аз поне не бих й поверила дори кученце, камо ли дете!

8 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Математикът Калоян Гешев: Искам да стана учител

Кадри БТВ Нашите деца са повод за гордост в различни области от математика, химия, биология и където и да се появят обират първите места и медалите. Не един и два примера имаме вече за младежи, отдадени на науката и доста напреднали в материята, въпреки младостта си. Макар да е само …

Блиц Новини
Блага след рехабилитацията, подарък от Бригадата: Състоянието ми се подобри

Кадри БТВ Семейството на Благовеста и Християна, които видяхме в последния епизод на „Бригада нов дом“ спокойно си живеят в обновеното жилище. Един от най-сериозните проблеми, пред които семейството беше изправено, беше течът от тавана, който влизаше в кухнята. Благодарение на бригадата, тези мои тревоги престанаха, вече няма никакви течове, …

Hell's kitchen
Симона мечтае да бъде криминалист, сладкар и инвеститор

Кадри Нова ТВ Въпреки първоначалното впечатление, което остави и у зрители и участници Симона успя да обърне мненията за себе си. За два месеца ти научи адски много. Научи почти всичко, което можех да ти дам. С тези думи я изпрати шеф Ангелов от Хелс китчън и всички са съгласни …

error: Content is protected !!