fbpx

Генерал Мутафчийски предупреди: Трябва да бъдем много внимателни

Блиц Новини
19

Кадър видео ФБ

Ген. Мутафчийски не споделя оптимизма от добрите статистическите данни от последните дни, които сочат спадане на заболелите и смъртните случаи.

По никакъв начин не трябва да се отслабва бдителността на всеки един български гражданин – трябва да продължим да спазване противоепидемичните мерки, да се носят маски, да се спазва дезинфекция и дистанция, като се избягват масовите събирания и контакти, които биха могли да бъдат избегнати.Това заяви той по време на редовния брифинг на министъра на здравеопазването и Националния оперативен щаб, пише Морето.

Той не скри притеснението си от разпространението на новия щам на коронавируса във Великобритания въпреки наложените изключителни противоепидемични мерки.

„Това е един обезпокояващ факт, който не може да бъде пренебрегнат. Подобно е положението в Чехия и Нидерландия“, коментира още проф. Мутафчийски.

Тия щамове ще ни уморят !Природата не ни иска !С наводненията как избута боклуците ,с които сме заринали планетата !!!

Муфтаджийски да каже какво да работят хората от туризма,културата и търговията без хранителни стоки?Ако хората, които досега се занимаваха с това вече са излишни трябва да им се намери друго препитание. На местото на ресторантите очевидно трябва да се отворят нови магазини за хратилни стоки и безумно високите цени да паднат.

От новия щам се става гей педерас Мутафчийски.

Да си намерят друга истинска работа а не келнери и дисководещи

Не е така,всяка една професия е истинска.Какво значи да си я намерят,то много има работа та да си я намерят.Недейте така,сит на гладен не вярва.

Не е така,всяка една професия е истинска.Какво значи да си я намерят,то много има работа та да си я намерят.Недейте така,сит на гладен не вярва.

Непрекъсно се измислят нови
“ опастности, “ щамове и т.н. Целта е една и трябва да се постигне, да се докара до край.
Този гологлавият се взема много на сериозно и постоянно избива комплекси. Да си спомни, когато през м.март м.г. заяви, че това е един обикновен грип и няма опастност, но тогава още не бяха получили милиардите. След това изведнъж стана “ страшното.“

Милиардите, заедно с инструкциите?!?! До сега имах съмнения, че това нещо е нарочно пуснато, но с тези щамове… Егаси ВИРУСО он га че е професор, за година и нови щамове си направи???

Слушай бе, омръзна ни с твойте щам

Слушай бе, омръзна ни с твойте щамове? Пак започваш с твойте заплахи. Ти освен за полицай за нищо друго не ставаш?

ЯВНО ТРЯБВА ДА СЕ ПАЗИМ
ВЗАИМНО’ КАКТО СЕ ОЧЕРТАВА НЕЩАТА НИКАК НЕСА РОЗОВИ. ПАЗИ БОЖЕ.

СТИГА СТЕ НЕГОДУВАЛИ БЕ ТУЛУПИ… И АЗ НЕ ВЯРВАХ ВЪВ ТОЗИ КОВИД НО УВИ И МЕН МЕ ЛЕПНА… ДОБРЕ ЧЕ СЕ РАЗМИНАХ СЪС КАШЛИЦА ПЪПКИ ГЛАВОБОЛИЕ ЗАГУБИХ НЮХ И ВКУС… ЧЕ СЪС ТОЗИ АСМАТИЧЕН БРОНХИТ ДЕТО СЪМ ГО ИМАЛА НАПРАВО СИ БЯХ УМРЯЛА…КАКВО РОПТАЕТЕ… ЛЬОЛЬОВЦИ…

Мутафката много дразни, чесно! Визията му е като на гуди 😉

Така е! Срещу природата не може и не трябва да заставаме! Тя ни е спасението!

Точно казано!Докато не се „опариш“ не вярваш!

19 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Огромен успех за Георги Христов в зала 1 на НДК

Кадри ФБ Очаквано концертът на великия Георги Христов предизвика огромен интерес. Залата е препълнена, няма свободни места. Изключителна емоция подари изпълнителя на феновете си, както обеща. Освен обичаните и познати хитове, изпълни и най-новите си песни, включени в последния албум. С много чувство за хумор и самоирония забавлява публиката, нарича …

Блиц Новини
Добра новина за вечните длъжници, но не съвсем

Доста време отне на депутатите да пуснат в действие закона за личния фалит, но това е на път да се осъществи. Правната комисия към парламента прие отпадането на „вечния длъжник“. По този начин се приема десетгодишна давност на задълженията на физическите лица. Давността няма да се прилага в точно определени …

Блиц Новини
Геро се стопи, показа елегантна фигура

Кадри Нова ТВ Драстична промяна се забелязва във външния вид на актьора и партньор на Димитър Рачков – Герасим Георгиев Геро. От известно време прави впечатление, че фигурата му се смалява и вече не е това мощно присъствие на сцената в сравнение с предишния сезон. На снощният лайв си свали …

error: Content is protected !!