fbpx

Сулака иска 10 бона заплата за да подпише с Левски

Блиц Новини

Ребин Сулака, който е иракски национал е поискал 10 хил. евро месечно възнаграждение от ръководството на Левски, за да стане техен играч. От „Герена“ обаче не са склонни да му предложат толкова пари и се опитват да намалят сумата. На този етап не е ясно дали двете страни ще постигнат някакъв компромис.

Треньорът на Левски Славиша Стоянович харесва играта на Сулака и държи да го има в състава си напролет. Преговорите с него продължават. Ако 28-годишният бранител склони да намали претенциите си, много вероятно двете страни да си стиснат ръцете и той да заиграе на „Георги Аспарухов“.

От „Герена“ се надяват да получат окончателен отговор от Сулака до сряда, за да знаят дали ще могат да разчитат на него за подготвителния лагер в хърватския курорт Умаг, където ще са и повечето контроли на тима. Ако Ребин откаже, Левски ще се насочи към друга опция за подсилване на отбраната. Столичани имат няколко набелязани играчи за този пост. Вчера се завъртя и името на национала Кристиан Димитров. Бившият играч на Ботев (Пловдив), който сега е в Хайдук (Сплит), обаче е доста по-високоплатен от Сулака и трудно ще се стигне до сделка с него, пише Факти.

Ребин в момента е свободен агент. Той не поднови договора си с Арда, въпреки желанието на треньора Николай Киров да го задържи. През есента 192-сантиметровият защитник игра в 12 шампионатни мача с екипа на кърджалии.

Треньорът на Левски Славиша Стоянович е поставил подсилването на защитата за основен приоритет за зимната селекция. Освен централен бранител, той иска и ляв и десен бек.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Орлин Горанов пусна снимка от казармата: Същият съм си!

Снимки профили ФБ Орлин Горанов пусна снимка от времето, когато е отбивал военната си служба и предизвика голям интерес. На нея се оказа не само той, а и големия Иван Лечев, с който са били заедно. Изнамерих една снимка на батко ви Орлин, преди около 110 години по време на …

Блиц Новини
Великден за 60 000 българи в Гърция

Кадри БТВ Традиционно няколкото почивни и празнични дни българите пътуват към съседни дестинации. Най-предпочитана е Гърция пък и не е далеч, особено за хората в Западна и южна България. 58 000 българи празнуват Великден в Гърция. Това каза в предаването „Тази сутрин“ директорът на Института за анализи и оценки в …

Hell's kitchen
Много любов даде Хелс китчън на участниците

Кадри Нова ТВ и снимки социални мрежи В шоуто на шеф Виктор Ангелов много момичета не си тръгнаха с голямата награда, но намериха любовта покрай готвенето. Освен любовта между Митко и Симона, която се разви пред очите на цяла България, в кухнята на шеф Ангелов е пламната и друга любов …

error: Content is protected !!