fbpx

Тити Папазов обяви новият спонсор на Левски, който наля 3 млн. лв в клуба

Блиц Новини

Кадър видео Гонг

Тити Папазов потвърди, че „Щрабаг“ е новият спонсор на Левски и ще налее 6 милиона лева в касата за две години. Въпреки по-доброто финансово положение, „сините“ все пак ще трябва да се разделят и с някои играчи като най-често се спрягат имената на Найджъл Робърта и Паулиньо.

Членът на Надзорния съвет на Левски Константин Папазов разкри, че финансовото състояние на клуба се подобрява и в момента ситуацията вече не е кризисна. Това е благодарение на сключените в края на 2020 година спонсорски договори. Единият е с чуждестранна строителна компания, чието лого вече е на гърдите на фланелките на първия отбор. Папазов разкри, че „сините“ може скоро да се обвържат и с други компании.

„Кошмарът вече е много по-малък. Истината е, че когато започнахме през лятото, наследихме 6 милиона лева задължения. Сега са влезли 3 милиона лева от „Щрабаг“ и допълнителни приходи от други договори. Но тези пари трябват и за реално съществуване и сега“, заяви Тити пред БНТ.

 

„Силно се надявам, че предстоят и нови възможности пред нас и евентуална продажба на играчи. Както и надежда за още един-два спонсора, за да доизчистим това, което имаме като стари задължения“, допълни Папазов.

В последните дни усилено се говори, че Левски скоро ще подпише с още един спонсор, който ще бъде мощна букмейкърска фирма.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Нападнаха „Бригада Нов дом” заради детски играчки

кадри bTV За епизода, в който „Бригада Нов дом” помогна на майката с тежка диагноза Благовеста и дъщеря ѝ Християна, предаването получи много висока оценка от зрителите. Не са малко обаче хората, които са озадачени и доста подразнени от един конкретен детайл от ремонта. След като започнаха да разчистват жилището …

Блиц Новини
Зрителите са в шок от въпрос в „Аз обичам България”, искат спиране на шоуто

кадри bTV Въпрос в телевизионната игра „Аз обичам България” ядоса много зрители в петък вечер и предизвика вълна от недоволство в социалните мрежи. Според някои той изобщо не е подходящ за семейно и патриотично предаване. Интересно е, че въпросът, който се появи в най-напрегнатия момент в играта, шокира дори и …

БГ звезди
Веско Маринов: Родих се селянин, станах гражданин

кадри Нова телевизия Емоционална изповед направи по Нова телевизия естрадната звезда Веселин Маринов. Певецът призна, че е изпитва страх да посети родната си къща в Полски Тръмбеш, която е единственото място, което нарича „у дома”. „Никой не ме чака вече там”, обясни Маринов, едва удържайки сълзите. Той се върна назад …

error: Content is protected !!