fbpx

Тошко Йорданов от „Има такъв народ“ към президента: Надяваме да не се повлияете от управляващите

Блиц Новини
4

кадър: Фейсбук/Румен Радев

Заместник-председателят на „Има такъв народ“ Тошко Йорданов заяви на среща с президента Румен Радев, че трябва да се води диалог за парламентарните избори с най-широк кръг политически представители. Срещата е част от консултациите за вота с партиите извън Народното събрание. „Дори 1 000 човека да гласуват за дадена политическа формация, гражданите трябва да имат мнение”, заяви Йорданов, цитиран от news.bg. Той смята, че трябва да бъде посочено на коя дата ще се проведат изборите, като държавният глава трябвало да се съобрази с мнението на останалите политически партии.

„Отговорността е на президента и искрено се надяваме да не се повлияете, тъй като управляващите са шумни и кресливи, използват всякакво въздействие върху вас, и да вземете правилното решение“, заяви Йорданов.

Президентът Румен Радев от своя страна обясни, че консултациите за изборите с извънпарламентарните партии са важни не само за изпълнение на контитуционното право, но и защото изборите ще бъдат за първи път в условия на пандемия. „Това налага отговорност и усилия не само в институциите, но и от всички политически субекти, защото трябва да се гарантира и да се направи всичко необходимо за здравето на хората, правото на вот и доверие в изборния процес”, настоя Радев.

Страховете на хората не трябва да попречат на избирателната активност, настоя Филип Станев и допълни, че предстоящите избори поставят сянка на съмнение доколко те ще бъдат честни, след като бъдат направени от управляващата партия. Той е на мнение, че е доста странно българският парламент да спи с пистолет на глава си и кюлчета злато в шкафчето си.

 

АКО ТОА НИ СТАНЕ МИНИСТЕР НА ПРОСВЕТАТА И КУЛТУРАТА МАКЕ ШАНИ БЪДЕ РАЗКАТАНА ФАМИЛИЯТА!ТОА ЗНАЕ САМО ДА ВПИСВА КОЙ КОГО Е НА..АЛ КОЙ КАК ГО Е НАЕ.АЛ КОЙ С КОЯ СЕ ЕБ.АЛ И ТАК ТОЖЕ И ТАК ТОЖЕ………………НАЛИ ТОВА БЕШЕ ПРОГРАМАТА НА СЛАВЧО УЧИНДОЛЕЦА НАПИСАНА ОТ ТОА ИДРУГИТЕ ТАКА НАРЕЧЕНИ СЦЕНАРИСТИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Вие се чувствате сигурно добре (удобно) в тази ситуация и затова не търсите решение?..предложете нещо , което ще направи живите хора щастливи..очаквам отговор!!

теб до сега ти ебаваха мамата,ама се притесняваш ,че и някой друг може да го направи,какъв дебил си ти бе ,ти си царя на дебилите

4 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Крисия призна защо три години кариерата ѝ е била на пауза

кадри Нова телевизия Крисия пусна нова песен след 3 години пауза и се появи по Нова телевизия за да каже къде се е губила толкова дълго. Певицата не даде много ясен отговор, но от думите ѝ се разбра, че просто много е внимавала да не сбърка с изборите, които трябва …

Блиц Новини
Всички сме в грешка! Проф. Мурдаров каза истинското значение на думата „нелицеприятен”

кадри БНТ Думата „нелицеприятен”, която се използва доста често от много хора, изобщо не значи това, което те си мислят. Това изненадващо разкритие направи езиковедът и преводач проф. Владко Мурдаров по БНТ. При поредното си гостуване при Георги Любенов беше категоричен, че тази дума изобщо не е синоним на „грозен”. …

Блиц Новини
Доста момичета в „Ерегенът” си имали гаджета отвън, разкри Екатерина

кадри bTV, YouTube/Надкаст Не само една, а няколко кандидатки за сърцето на Алек трябваше да бъдат изгонени от „Ергенът” служебно. Това разкри отпадналата Екатерина. Тя на практика потвърди, че в имението бързо се е разбрало, че Габриела  и Памела са сестри, преди това да беше разкрито официално от продукцията. Екатерина …

error: Content is protected !!