fbpx

Треньорът на Левски представи план за развитие на отбора

Блиц Новини

Славиша Стоянович обяви плана си за развитието на Левски в 13 точки до ръководството, феновете и медиите. Според словенеца водещата цел трябва да е отборът да спечели титлата до 2-3 години.

Според Стоянович има нужда от коренна промяна в редица аспекти заради неправилната философия в последните десет години. „Нужно е да се върне отговорността в клуба. Да се върне доверието в клуба. Да се върнат компетентността и професионализмът в клуба. Само така щастието и радостта отново ще бъдат изписани върху очите и лицата на феновете на Левски. Парите не могат да купят това“, пише в писмото, цитирано от www.flashnews.bg.   представи плана си за развитието на клуба в 13 точки. Според словенеца водещата цел трябва да е отборът да спечели титлата до 2-3 години.

Треньорът предлага да бъде въведен кодекс на поведение на терена и извън него за всички служители на клуба. Също така иска следване на правилна философия и налагане на стил и система на игра за отбора. „В клубната философия ще са зададени критериите, на които следва да отговаря дадено лице, за да е част от ПФК Левски. Тя следва да съдържа характеристика на футболните, техническите умения, личностни качества, ниво на професионализъм, степента на образование“, пише още той.

По отношение на школата Стоянович предлага всяка година двама-трима юноши да влизат в първия отбор. Той също така предвижда срещи с фенгрупите на всеки шест месеца.

Планът му за трансферите насочва към засилване на контактите в чужбина и изграждане на мрежа с грандовете на Балканите. Визията на Стоянович за следващите две-три години включва участие в групите на Лига Европа, изграждане на играчи, които да се превърнат в основно ядро на формациите в националния отбор, и трансфери на футболисти в отбори от петте големи първенства в света.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Математикът Калоян Гешев: Искам да стана учител

Кадри БТВ Нашите деца са повод за гордост в различни области от математика, химия, биология и където и да се появят обират първите места и медалите. Не един и два примера имаме вече за младежи, отдадени на науката и доста напреднали в материята, въпреки младостта си. Макар да е само …

Блиц Новини
Блага след рехабилитацията, подарък от Бригадата: Състоянието ми се подобри

Кадри БТВ Семейството на Благовеста и Християна, които видяхме в последния епизод на „Бригада нов дом“ спокойно си живеят в обновеното жилище. Един от най-сериозните проблеми, пред които семейството беше изправено, беше течът от тавана, който влизаше в кухнята. Благодарение на бригадата, тези мои тревоги престанаха, вече няма никакви течове, …

Hell's kitchen
Симона мечтае да бъде криминалист, сладкар и инвеститор

Кадри Нова ТВ Въпреки първоначалното впечатление, което остави и у зрители и участници Симона успя да обърне мненията за себе си. За два месеца ти научи адски много. Научи почти всичко, което можех да ти дам. С тези думи я изпрати шеф Ангелов от Хелс китчън и всички са съгласни …

error: Content is protected !!