fbpx

Арестуваха сина на лидерката на „Има такъв народ“ в Пловдив

Блиц Новини
11

Снимка ФБ Слави Трифонов
„Пловди прес“ съобщава, че е арестуван сина на един от местните лидери на партията на Слави Трифонов.
Синът на лидерката на „Има такъв народ“ за Пловдив Николина Деспотова и на бившия общински съветник Стойчо Кузев е задържан с наркотици. Ангел Стойчев Кузев е арестуван на 8 декември т. г., след като в дома му на ул. „Васил Левски“ е извършено претърсване от служители на Трето районно и оттам е иззета дрога – 124,66 грама марихуана и 9,97 грама екстази. 21-годишният младеж е бил задържан първоначално за 24 часа, след това за 72, а срещу него е образувано бързо производство за разпространение на наркотици.

Николина Деспотова е адвокат, координатор на партия „Има такъв народ“ за цялата Пловдивска област. Познанството ѝ със Слави Трифонов датира от явяването ѝ на кастинг в неговото предаване, докато той още беше водещ в bTV.

Стойчо Кузев е бивш общински съветник от ВМРО и кандидат за кмет на Пловдив.

Какво като е син на еди кой си?! Каквото е дробил това да си сърба!

Някой е кандидат за кмет. Мястото е хубав кокал за някои. Какво можем да направим, за да подлеем вода на въпросния кандидат? Аха. Има 21-годишен син. Колко му е да импровизираме по вече милион пъти изпитания начин за подхвърляне на наркотици? Може. Готово! Дано е така. Простено да им е на евентуалните зложелатели. Само нека момчето е чисто. Пък ако е истина… Жалко за младия човек. Дано не е истина!

Слави да отиде и да каже ,че за него е този наркотик и да го освободят младежа!!!

Decata na takiva advokat, politici na bogati sa takiva prestapnici.Kato njakoi vleze v vlastta ot takiva roditelite, decata im stavat oshte po golemi predtapnici

Андрешко-о-о-о!! Олекна ли ти като заклейми богатите!

Това, че родителите са образовани хора и заемат определени позиции в държавната администрация не означава, че децата им са престъпници! Не се знае каква е истината, затова да не бързаме с изводите!

Държавната машина ще удря по личностите,който са дрещу нея със всички методи , дори и с децата им , смо и само да ги очерни.Много ги е страх за власта.

ТОЗИ КОЙТО ВИ Е ЛЪГАЛ ДО СЕГА, ЗНАЕ КАК ДА ГО ПРАВИ ОЩЕ ПО- ЖЕСТОКО! … НЕ ПОЗНАВАМЕ МОМЧЕТО, НО И АЗ СЪМ БИЛ ОЧЕРНЯН ОТ МОЯ ДИРЕКТОРКА И ЗАМЕСТНИКА И…МАЛКО ПРЕДИ ДА СЕ ПЕНСИОНИРАМ… Е, И? ТЕЗИ С КОИТО СЪМ РАБОТИЛ 17 год. НА ВЪПРОСНОТО МЯСТО, МЕ УВАЖАВАТ ДО ДНЕС!… ДЕЦАТА , КОИТО СЪМ УЧИЛ, КАТО МЕ СРЕЩНАТ, СЕ РАДВАТ, ЧЕ ОЩЕ МЕ ВИЖДАТ… А КАРТИНАТА, КОЯТО НАВЯРНО ИСКАХА ДА СИ Я ВЗЕМАТ , МИ Я ВЪРНАХА –ДВЕ ГОДИНИ И ПОЛОВИНА РАЗПРАВИИ, НО МЕ ПОВИКАХА И НАКРАЯ МИ ВЪРНАХА ВСИЧКО.ИСТИНАТА ИЗЛЕЗЕ НАЯВЕ… ЩЕ ИЗЛЕЗЕ И СЕГА…ТОВА Е!

Как само схемаджии се гласят за властта, а всички искат политици да стават, защо ли? 🙁 Не може ли модел, при който всеки в България да има право да дава глас, за важни неща?

Няма нищо случайно, но при развитите съвременни технологии в днешно време, когато ще ни ваксинирват с ГМО ваксини, вече е смешно да се счита за престъпление употребата на наркотици!

11 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Крисия призна защо три години кариерата ѝ е била на пауза

кадри Нова телевизия Крисия пусна нова песен след 3 години пауза и се появи по Нова телевизия за да каже къде се е губила толкова дълго. Певицата не даде много ясен отговор, но от думите ѝ се разбра, че просто много е внимавала да не сбърка с изборите, които трябва …

Блиц Новини
Всички сме в грешка! Проф. Мурдаров каза истинското значение на думата „нелицеприятен”

кадри БНТ Думата „нелицеприятен”, която се използва доста често от много хора, изобщо не значи това, което те си мислят. Това изненадващо разкритие направи езиковедът и преводач проф. Владко Мурдаров по БНТ. При поредното си гостуване при Георги Любенов беше категоричен, че тази дума изобщо не е синоним на „грозен”. …

Блиц Новини
Доста момичета в „Ерегенът” си имали гаджета отвън, разкри Екатерина

кадри bTV, YouTube/Надкаст Не само една, а няколко кандидатки за сърцето на Алек трябваше да бъдат изгонени от „Ергенът” служебно. Това разкри отпадналата Екатерина. Тя на практика потвърди, че в имението бързо се е разбрало, че Габриела  и Памела са сестри, преди това да беше разкрито официално от продукцията. Екатерина …

error: Content is protected !!