fbpx

НОЩ: Удължаваме локдауна до края на януари

Блиц Новини
5

Кадър видео ФБ

След Нова година ще отворят детските градини, както и началните училища – за учениците 1 до 4 клас, които ще започнат да посещават училище от 4 януари догодина. Срокът на действие на мерките бе удължен до 31 януари. Остават затворени нощните заведения, фитнес залите, моловете.

Тези промени бяха докладвани днес на премиера Бойко Борисов преди редовния брифинг на НОЩ и здравния министър Костадин Ангелов.

„Трябва да сме бързи и гъвкави в мерките, в подпомагането на бизнеса и на хората, в осигуряването на лекарствата, ваксините, тъй като пандемията в цял свят се усложнява, а броят на починалите за съжаление продължава да е висок“, заяви министър-председателят Борисов в началото на съвещанието. Премиерът отбеляза, че въпреки че броят на заболелите у нас е доста по-нисък, а броят на оздравелите надхвърля заразените, страната ни е на 14-о място в Европа по заболеваемост. „Винаги сме си поставяли животът и здравето на хората на първо място, затова продължаваме да действаме по тези мерки“, категоричен бе премиерът Борисов.

Има ли все още някой, който да не е разбрал, че Локдауните ще продължат, докато на Земята останат само Бил Гейтс и английската кралица!

Още една провалена учебна година…децата ни остават неграмотни ,но на тях им трябват …неграмотни и послушни роби…

Колко коледна и новогодишна ваканция ще имат депутатите и какви бонуси ще получат???

Не понасям лукавия и двуличиен Борисов и отвратителнине т. н. доктори ‘които съсипаха бизнеса “държавата и зомбираха народа всявайки страх у хората.А тия същите господа си вземат огромните заплати с огромните бонуси.

5 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Митко закъса в „Стани богат“ и привика на помощ любимата

Снимка бТВ Димитър Димов продължи по блестящ начин играта си в „Стани богат“ тази вечер, а и неговата любима също имаше заслуга да си тръгне с добра сума. Димов, който се занимава с внедряване на системи за управление на човешки ресурси и обяснения, заключи сумата 2000 лева, а за нея …

Блиц Новини
Иван и Андрей се заядоха яко с „Българската Коледа”: Върхът на лицемерието!

кадри YouTube/Иван и Андрей Неофишъл „Българската Коледа” е връх на лицемерната благотворителност, това заяви продуцентският дует Иван и Андрей в своето предаване „Неофишъл”, което се излъчва в YouTube. Двамата буквално се нахвърлиха с остри коментари срещу най-известната дарителска кампания, но и на другите подобни, в които участват политици. Тезата на …

Блиц Новини
Дете с церебрална парализа получава уютен дом от Бригадата

Кадри БТВ Тази събота  „Бригада Нов дом“ ще направи сложен ремонт, за да подари удобен дом на лъчезарно момиче с церебрална парализа за нейните нужди. Това анонсираха от БТВ за предстоящия епизод на предаването. Герои в новия епизод са отново семейство със сложна съдба. Гергана сама се грижи за 18-годишната …

error: Content is protected !!