fbpx

Бивш треньор: Кубрат Пулев беше равностоен, но се боксира в стар руски стил

Блиц Новини

Кадър ДАЗН

„В психологическо отношение Кубрат беше готов да даде всичко и беше отрязал всички пътища за отстъпление. Той беше равностоен на световния шампион“, така коментира боксовия мач между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа Палми Ранчев, бивш треньор на Тервел Пулев (братът на Кубрат), поет и писател пред БНР.

По думите на Ранчев Кобрата играе стар руски стил от 70-те години, който е носил успех на много българи, но в аматьорския бокс:

„В аматьорския бокс този стил на дистанция и с десни прави и леви прави. В професионалния бокс не можеш да задържиш противника си 12 рунда на далечно разстояние“.

Кубрат няма вина, подчерта Ранчев и добави:

„Той така е научен на този стар руски стил. Със стари руски оръжия играе срещу модерното въоръжение на комплексен боксьор, какъвто е Антъни Джошуа“.

Според Палми Ранчев Кубрат Пулев не е бил наясно с възможностите си, че с този стил не може да издържи 12 рунда. Той уточни обаче, че тактическите неща в играта на Кобрата трябва да бъдат преценени и от хората около него:

„Проблемът е, че в техническо отношение не са го подготвили“.

„Тълпата е безмилостна. Рингът е ешафод за губещия. Нокаутът е малка смърт“, коментира Ранчев по повод на коментарите за загубата на Пулев.

Цялото интервю ТУК

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Митко закъса в „Стани богат“ и привика на помощ любимата

Снимка бТВ Димитър Димов продължи по блестящ начин играта си в „Стани богат“ тази вечер, а и неговата любима също имаше заслуга да си тръгне с добра сума. Димов, който се занимава с внедряване на системи за управление на човешки ресурси и обяснения, заключи сумата 2000 лева, а за нея …

Блиц Новини
Иван и Андрей се заядоха яко с „Българската Коледа”: Върхът на лицемерието!

кадри YouTube/Иван и Андрей Неофишъл „Българската Коледа” е връх на лицемерната благотворителност, това заяви продуцентският дует Иван и Андрей в своето предаване „Неофишъл”, което се излъчва в YouTube. Двамата буквално се нахвърлиха с остри коментари срещу най-известната дарителска кампания, но и на другите подобни, в които участват политици. Тезата на …

Блиц Новини
Дете с церебрална парализа получава уютен дом от Бригадата

Кадри БТВ Тази събота  „Бригада Нов дом“ ще направи сложен ремонт, за да подари удобен дом на лъчезарно момиче с церебрална парализа за нейните нужди. Това анонсираха от БТВ за предстоящия епизод на предаването. Герои в новия епизод са отново семейство със сложна съдба. Гергана сама се грижи за 18-годишната …

error: Content is protected !!