fbpx

На кантара Джошуа обиди грозно Кубрат Пулев

Блиц Новини
4

Кадър: „Нова“

Тервел Пулев разкри, че ако е бил на мястото на брат си Кубрат, е щял да отмени мача с Антъни Джошуа. Причината, по думите му, е нарушената подготовка заради преболедуван Ковид няколко седмици по-рано.

По-малкият от двамата разкри, че семейството е изкарало коронавирус, но това не може да бъде оправдание за загубата му. „Бяхме болни и аз, и той, и жена ми и други“, каза Тервел в интервю пред „Нова телевизия“.

Той не пожела да коментира детайли, но сподели, че всички в болницата, където е доброволец, са стискали палци на брат му.

„Въпреки всичко му прави чест, че не отмени мача. Кубрат ми се издига в очите като дух, като борбеност. Може би аз на негово място щях да откажа срещата”, сподели още Тервел.

Той разкри още, че по време на кантара в петък Джошуа е нарекъл брат му „ва**на“, което е без коментар и показва, колко ниско пада големия шампион.

„Кубрат игра мъжки, достойно. Би се с дух и не се предаде, въпреки двата нокдауна в третия рунд, което му прави чест. Кубрат представи България. Независимо, че загуби този мач, той все пак достигна до това ниво и игра в този мач”, добви още той.

Според него в хода на мача нещата се променят, а за това ключова роля играе и умората. В тактическо отношение задачата на Пулев е била различна.

„Въпросът е, че той не спази стриктно тактическата задача. Имаше и други грешки, по други показатели не можа да се конкурира. Нямаше нужната бързина. Това са показатели, които са важни за крайния резултат. Равносметка тепърва ще правим”, добави Тервел Пулев.

Той е бил критичен към по-големия си брат, а Кобрата е приел мнението на близките си. По отношение на тактика и действията на ринга, Тервел смята, че грешки е имало. Стратегиите и тактиките на Джошуа са били разглеждани предварително. Много точно е било определено какво да прави Кубрат, спрямо предишни мачове на световния шампион.

„Кубрат не успя да противодейства, там бе разковничето за нокдауните. В крайна сметка това е бокс, Кубрат получи удари и загуби мача. Джошуа беше това, което видяхме и очаквахме да бъде. Просто Кубрат не игра добре. Ако беше изпълнил техническите предписания, на Джошуа щеше да му е много по-трудно”, смята Тервел.

След срещата българския боксьор се чувства добре, дал е две допинг проби и е изпълнил стриктно предписанията след срещата. Братът на боксьора подчерта, че и Джошуа има леки контузии и травми.

„Всеки пита за здравето и тялото, но да не забравяме, че човек е душата. Душата на Кубрат е душа на войн, не може да бъде сломен. Губиш, когато се предадеш. Кубрат не се отказа, игра до последно”, каза Тервел.

Боксьорът разкри, че семейството е изкарало коронавирус, но това не може да бъде оправдание за загубата му. Той не пожела да коментира детайли, но сподели, че всички в болницата, където е доброволец, са стискали палци на брат му.

„Въпреки всичко му прави чест, че не отмени мача. Кубрат ми се издига в очите като дух, като борбеност. Може би аз на негово място щях да откажа срещата”, сподели още Тервел. Той разкри още, че по време на кантара в петък Джошуа е нарекъл брат му вагина, което е без коментар и показва, колко ниско пада големия шампион.

ВЪПРЕКИ ЗАГУБАТА, ФАКТЪТ, ЧЕ КУБРАТ Е ЗАСЛУЖИЛ ДА БЪДЕ ПРЕТЕНДЕНТ ЗА СВЕТОВНИТЕ ТИТЛИ, Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ПОСТИЖЕНИЕ НЕ САМО В ИСТОРИЯТА НА БЪЛГАРСКИЯ, НО И В СВЕТОВНИЯ БОКС! НЕГОВОТО ИМЕ ЩЕ ОСТАНЕ СРЕД НАЙ-ДОБРИТЕ БОКСЬОРИ В ТАЗИ КАТЕГОРИЯ И НИКОЙ И НИЩО НЕ МОЖЕ ДА МУ ОТНЕМЕ ТОВА ПРАВО!

КАКЪВ ШАМПИОН Е ДЖОШУА ? НЕ СТИГА , ЧЕ ОБИДИ КОБРАТА НА КАНТАРА , АМИ ПОСЛЕ ГО И НАБИ ! ХУЛИГАН !

4 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Крисия призна защо три години кариерата ѝ е била на пауза

кадри Нова телевизия Крисия пусна нова песен след 3 години пауза и се появи по Нова телевизия за да каже къде се е губила толкова дълго. Певицата не даде много ясен отговор, но от думите ѝ се разбра, че просто много е внимавала да не сбърка с изборите, които трябва …

Блиц Новини
Всички сме в грешка! Проф. Мурдаров каза истинското значение на думата „нелицеприятен”

кадри БНТ Думата „нелицеприятен”, която се използва доста често от много хора, изобщо не значи това, което те си мислят. Това изненадващо разкритие направи езиковедът и преводач проф. Владко Мурдаров по БНТ. При поредното си гостуване при Георги Любенов беше категоричен, че тази дума изобщо не е синоним на „грозен”. …

Блиц Новини
Доста момичета в „Ерегенът” си имали гаджета отвън, разкри Екатерина

кадри bTV, YouTube/Надкаст Не само една, а няколко кандидатки за сърцето на Алек трябваше да бъдат изгонени от „Ергенът” служебно. Това разкри отпадналата Екатерина. Тя на практика потвърди, че в имението бързо се е разбрало, че Габриела  и Памела са сестри, преди това да беше разкрито официално от продукцията. Екатерина …

error: Content is protected !!