fbpx

Галерия: Борисов готви чистка в редиците на ГЕРБ, Караянчева и Пламен Нунев на мушката

Блиц Новини

Снимка профил ФБ

Радикалните промени в партията се налагали заради непоносимостта на хората към някои от популярните муцуни в партията. Част от набелязаните присъстват в последните няколко парламента и събират повече негативи, отколкото позитиви. Сред тях били и хора, считани за едни от най-приближените до премиера, пише в новия си брой седмичникът „Галерия“, цитиран от Факти.бг.

Пламен Нунев, който минава за особено доверен на Цветан Цветанов и е подозиран, че е в дъното на загубата на кметските избори в Русе, помагайки задкулисно на победителя Милков.

В листата за промяна бил и Владимир Тошев от Видин – най-имотният депутат от региона. Тошев разполагал с близо 300 хиляди налични пари и нито един заем, два автомобила – единият от които Audi А8 за близо 100 хиляди лева и няколко недвижими имота.

Твърде вероятно е с парламента да се раздели и личният лекар на премиера Лъчезар Иванов, който се прочу с няколко сериозни гафа, пише „Галерия“.

С единия крак извън парламента бил и бившият шеф на митницата в Кюстендил Кирил Калфин, който е депутат четвърти мандат. Той е сочен за един от виновниците за срива на ГЕРБ в Югозапада.

Сред очакваните жертви на рестарта се спряга името и на Димитър Лазаров, настоящ шеф на Комисията за контрол над службите за сигурност и също депутат четвърти мандат.

Под въпрос за следващия парламент е ѝ Радослава Чеканска, минаваща за близка до Цветанов.

Най-знаковото име от предстоящата чистка е това на настоящият председател на Народното събрание Цвета Караянчева.

Според близки до Борисов анализатори, тя акумулира твърде много негативни настроенията и присъствието ѝ занапред в челните редици на ГЕРБ по-скоро ще нанесе допълнителни негативи на партията, пише „Галерия“.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Зрителите са в шок от въпрос в „Аз обичам България”, искат спиране на шоуто

кадри bTV Въпрос в телевизионната игра „Аз обичам България” ядоса много зрители в петък вечер и предизвика вълна от недоволство в социалните мрежи. Според някои той изобщо не е подходящ за семейно и патриотично предаване. Интересно е, че въпросът, който се появи в най-напрегнатия момент в играта, шокира дори и …

БГ звезди
Веско Маринов: Родих се селянин, станах гражданин

кадри Нова телевизия Емоционална изповед направи по Нова телевизия естрадната звезда Веселин Маринов. Певецът призна, че е изпитва страх да посети родната си къща в Полски Тръмбеш, която е единственото място, което нарича „у дома”. „Никой не ме чака вече там”, обясни Маринов, едва удържайки сълзите. Той се върна назад …

Блиц Новини
Шеф Кустев за скандала със Сашо Кадиев: Преди да ме ядоса, да пита майка си!

кадри bTV От няколко дни зрителите на bTV очакват с интерес новия епизод на „Аз обичам България”. Основният им мотив е да видят ще яде ли Сашо Кадиев бой от шеф Кустев. От кадрите в аноннса за играта се вижда, че актьорът и звездата на „Мастършеф” не просто се карат, …

error: Content is protected !!