fbpx

Хората се втурнаха да пазарят преди затварянето на моловете

Блиц Новини
3

Снимка pixabay

Предложението на здравния министър за затваряне на училища, магазини и ресторанти от петък докара предколедната паника и вкара хората в моловете. Опашки от сутринта в Джъмбо, масово купуват украса и подаръци за Коледа.

Ако ни затворят, няма как да не купим играчки за децата и украса за дома, заяви софиянка, дошла с двете си деца да пазарува. Тя каза, че с нейните съседки са си разделили големите магазините, за да могат в следващите три дни да купят на.необходимото за предстоящите празници, пише Стандарт.

На входа има опашка, спазва се дистанцията, но в магазина спазването й е невъзможно, има и хора с маски под брадата, защото не могат да дишат от горещината и огромните колички, които бутат.

Моловете също са пълни. Хората масово пазаруват дрехи за евентуалната карантина, коледна украса, домашни потреби. Сладкарниците са препълнени, хранителните магазини – също. Дистанцията обаче се спазва.

На изходите им отново стърчат пакетите с тоалетна хартия и мокри кърпички в препълнените колички.

Огромни опашки се вият в аптеките на моловете.

Опашки има и на банкоматите.

Някои от магазините вече са фалирали, а тези, които работят свалят цените всеки ден.

Заради Черния петък марковите магазини за детски стоки обявиха от понеделник намаления до 60 процента.

Днес обаче отстъпките вече стигат до 80 процента.

Казаха ни да сваляме масово цените и да стоим, докато има клиенти. Каквото можем, да продадем до петък, заяви продавачка в един от столичвите молове.

Не се казва пазарят,а пазаруват.Такива грешки са несериозни.

Не се казва пазарят,а пазаруват.Такива грешки са несериозни.

Е-е… хората са си хора. Всеки от нас има нужда от малко лично щастие и радост. Да сме живи и здрави по празниците и след това! За съжаление епидемията се разширява и задълбочава.

3 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Призив за свалянето на Сашо Кадиев от екран

Кадри БТВ Заформя се кампания за отстраняването на Сашо Кадиев като капитан в „Аз обичам България“. Доста възмутени коментари се изсипват всеки път след предаването по негов адрес в социалните мрежи. Поведението на актьора дразни хората, които дори се заканват заради него да се откажат да гледат иначе прекрасното предаване. …

Блиц Новини
Бригадата направи едно дете щастливо

Кадри БТВ „Бригада нов дом“ отново донесе много радост в сърцата на измъчено от болест и проблеми семейство. Момчетата се постараха да дадат един уютен и удобен дом на три поколения дами, които заживяха под един покрив. Девет години Вики и нейната майка Гергана живеят в една стая и се …

Блиц Новини
Крисия призна защо три години кариерата ѝ е била на пауза

кадри Нова телевизия Крисия пусна нова песен след 3 години пауза и се появи по Нова телевизия за да каже къде се е губила толкова дълго. Певицата не даде много ясен отговор, но от думите ѝ се разбра, че просто много е внимавала да не сбърка с изборите, които трябва …

error: Content is protected !!