fbpx

Мария Игнатова призна официално новата си връзка и показа мъжа до себе си

Блиц Новини

Снимка профил инстаграм

Досега водещата на „Папараци“ упорито отказваше да говори за новата си любов. Мария Игнатова, което от близо година е интимна с журналиста Ивайло Нойзи Цветков, най-после се показа официално с него. Двамата влюбени избраха деня на християнското семейство, за да потвърдят официално връзката си и явно имат сериозни планове за бъдещето, пише HotNews.

Досега нито бившата на Рачков, нито Цветков бяха коментирали публично отношенията си, макар че любовта им не е тайна вече за никого. Двамата се появиха заедно на рождения ден на жената на Маги Халваджиян през лятото.

Сега обаче, Ивайло Нойзи Цветков направи поетично-метафорично обяснение в любов към Мария Игнатова, докато водещата на „Папараци“ гостуваше в „Търси се“.

Известният журналист изля душата си едно към едно: „Нежна, умозрителна, куул, изтънчена, моят мета смисъл, океанът на Соларис, в който се губиш и в който няма спасение… Тя е вечната жена – Ева и Лилит. Да ме извинява Снежанка, но въпросът ѝ към огледалото е излишен. Мария е единствената“.

Игнатова обаче, отказа да разкаже как са се случили нещата между тях. „Много е интимно – пазя себе си, пазя него, пазя нас. „Правим“ се един друг, за да се надскачаме“, лаконично обясни Игнатова отношенията си с Ивайло Нойзи Цветков. Те се откриват, когато тя вече се е самоизолирала още преди пандемията – след 15 години „дандания“ и крайна необходимост от усамотяване.

Въпреки своята сдържаност за любовта и промяната, Мария за първи път качи в социалните мрежи обща снимка с Ивайло Нойзи Цветков. Кадърът е озаглавен „Уроборос“ – символ на безкрайността в гръцката митология, на вечния кръговрат, на единството на противоположностите. Всъщност зад тази дума се крие змията, която е захапала опашката си, защото след всеки край идва ново начало.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Maria Ignatova (@maria_ignatova28)

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Люси Иларионов: Веско Маринов вися на въже заради клип

Кадри ютуб „При ТоТо“ и видеоклип Веселин Маринов Режисьорът Люси Иларионов е пълен с истории покрай снимането на клипове на родни звезди. извади на показ някой пикантни детайли от кухнята на поп фолка. Продуцентът отрязал големите фолк звезди от лекия жанр Eмилия и Ивана, без да му мигне окото. Това …

Блиц Новини
Започна наддаването за победител в Хелс китчън

Кадри Нова ТВ Краят на кулинарното шоу Хелс китчън наближава и започнаха залагания кой от останалите вътре участници ще грабне голямата награда от 100 000 лв. Четирима мъже се спрягат за основни претенденти за финала в шоуто. Това са Лъчезар Чоткин от Дупница, Димитър Красенов, който от 8 години живее …

Блиц Новини
Задава се сватба за Зомбори след Капките

Най-добре представящият се имитатор този сезон в „Като две капки вода“ Влади Зомбори официално от сцената се обясни в любов на половинката си актрисата Весела Бабинова. Макар да имат дете, двамата все още не са сключвали брак. След края на шоуто, той ще предложи на любимата си да се оженят, …

error: Content is protected !!