fbpx

Полицаите с огромно възмущение срещу депутатите: Това е провокация и пореден удар върху имиджа ни

Блиц Новини
1

Снимка pixabay

От Синдикалната федерация на служителите в МВР изпратиха до Plovdiv24.bg остра позиция относно предложението за изменение и допълнение на законопроекта за държавния бюджет на Република България. Публикуваме я без редакторска намеса:

„СФСМВР с огромно възмущение приема мотивите по предложение за изменение и допълнение на законопроекта за държавния бюджет на Република България за 2021 г. с рег. №054-04-253/13.11.2020 г., внесено от група народни избраници до комисията по бюджет и финанси на 44-тото Народно събрание.

Коригирането на суми за месечни добавки, за всички деца и връщане на подоходния критерий, по един безогледен начин е обяснено с осигуряването на допълнителен ресурс за медицински работници и служители на МВР.

След като ръководството на държавата забрави една цяло министерство – на вътрешните работи – изваждайки го от държавните структури, работещи по ограничaване и преодоляване на последствията от пандемията, в свое постановление за увеличение на основните месечни възнаграждения на служители в тях, сега ставаме свидетели на директен опит, вследствие на нашия справедлив гняв, изразен в абсолютно законни протестни действия, служителите на МВР да бъдат директно противопоставени на една минимална социална придобивка по отношение бъдещето на България- децата!

Ние, служителите на МВР, сме родители и граждани! Ние, като представители на служители в МВР, сме в правото си да потърсим сметка за тази нелепа провокация и пореден удар върху имиджа на работещи в сектор “Сигурност“! Ние, като представители на служители в МВР, не сме съгласни в това противопоставяне да бъдат въвлечени и медицинските работници, които в момента правят и невъзможното, на работното си място, за да лекуват българските граждани!

Ние, като представители на служители на МВР, имаме достойнството да поискаме незабавно извинение от вносителите на текста и им предлагаме да напуснат Народното събрание на Република България! Такова поведение е крайно неразбираемо за нас и надхвърля представата ни за хора, призвани и избрани да представляват!“

Ако когато трябваше си бяхте свършили работата на площадите и пред парламента, сега нямаше да сте в това положение …нито Вие ,нито медицинските работници!
С уважение!

1 коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Призив за свалянето на Сашо Кадиев от екран

Кадри БТВ Заформя се кампания за отстраняването на Сашо Кадиев като капитан в „Аз обичам България“. Доста възмутени коментари се изсипват всеки път след предаването по негов адрес в социалните мрежи. Поведението на актьора дразни хората, които дори се заканват заради него да се откажат да гледат иначе прекрасното предаване. …

Блиц Новини
Бригадата направи едно дете щастливо

Кадри БТВ „Бригада нов дом“ отново донесе много радост в сърцата на измъчено от болест и проблеми семейство. Момчетата се постараха да дадат един уютен и удобен дом на три поколения дами, които заживяха под един покрив. Девет години Вики и нейната майка Гергана живеят в една стая и се …

Блиц Новини
Крисия призна защо три години кариерата ѝ е била на пауза

кадри Нова телевизия Крисия пусна нова песен след 3 години пауза и се появи по Нова телевизия за да каже къде се е губила толкова дълго. Певицата не даде много ясен отговор, но от думите ѝ се разбра, че просто много е внимавала да не сбърка с изборите, които трябва …

error: Content is protected !!