fbpx

КАТ: Почваме акция. Ще наказваме абсолютно всяко нарушение

Блиц Новини
3

Снимка pixabay

Нова акция от днес на Пътна полиция и ИА „Автомобилна администрация“, стартират масови проверки на товарните автомобили и автобусите. Това съобщи главен инспектор Чавдар Кочев от отдел „Пътна полиция“, цитиран от Факти.

Ще се следи дали шофьорите спазват времето си за почива, техническата изправност на превозните средства и документацията.

Водачите ще бъдат тествани за алкохол и други упойващи вещества. Пътниците в автобуси също ще бъдат проверявани – за носенето на маски.

„Ще бъде проверявано за абсолютно всякакви нарушения. Всяко нарушение, което бъде констатирано, ще бъде санкционирано“, допълни той.

Инспектор Кочев уточни, че тази операция се провежда два пъти в годината и ще бъде съвместна с „Автомобилна администрация“. Той добави, че акцията няма общо с катастрофата край Лесово.

Операцията не е свързана със зачестилите пътни инциденти у нас. Тя се провежда в цяла Европа и е в календара на „Роудпол“. Миналата година у нас се проведоха две подобни акции, при тях бяха санкционирани около 17 хил. водачи.

По добре да следят за дистанцията между п с

А дали се сещат проверяващите ,че шофьорите на камиони и автобуси в пандемията пак караха и нямаше проишествия. Опаааа….. май други са виновни..😠😠😠!!!!!!

По добре е да не мързелуват по КПП-та

3 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Зрителите са в шок от въпрос в „Аз обичам България”, искат спиране на шоуто

кадри bTV Въпрос в телевизионната игра „Аз обичам България” ядоса много зрители в петък вечер и предизвика вълна от недоволство в социалните мрежи. Според някои той изобщо не е подходящ за семейно и патриотично предаване. Интересно е, че въпросът, който се появи в най-напрегнатия момент в играта, шокира дори и …

БГ звезди
Веско Маринов: Родих се селянин, станах гражданин

кадри Нова телевизия Емоционална изповед направи по Нова телевизия естрадната звезда Веселин Маринов. Певецът призна, че е изпитва страх да посети родната си къща в Полски Тръмбеш, която е единственото място, което нарича „у дома”. „Никой не ме чака вече там”, обясни Маринов, едва удържайки сълзите. Той се върна назад …

Блиц Новини
Шеф Кустев за скандала със Сашо Кадиев: Преди да ме ядоса, да пита майка си!

кадри bTV От няколко дни зрителите на bTV очакват с интерес новия епизод на „Аз обичам България”. Основният им мотив е да видят ще яде ли Сашо Кадиев бой от шеф Кустев. От кадрите в аноннса за играта се вижда, че актьорът и звездата на „Мастършеф” не просто се карат, …

error: Content is protected !!