fbpx

Ретро: Цветанов се раздели с ГЕРБ, но запази супер луксозния си апартамент

Блиц Новини
6

Снимка профил ФБ

Макар, че заради този луксозен имот Цветанов се раздели с партията си, където беше втори след Борисов, той го запази и си живее в него със семейството си. Достъп до вътрешността на сградата „простосмъртните“ нямат, а единственото което е достъпно за хорските очи, са фасадата и входът.

Ретро“ ни показва снимки от вътрешността на луксозната кооперация, където бившият втори в ГЕРБ живее със семейството си.

Че фамилия Цветанови са новодомци и се ширят в лукс жилище от 240 квадрата, стана ясно през 2019 г. След информацията, че бившият зам.-шеф на ГЕРБ е придобил пентхауса на значително по-ниски от пазарните цени, се наложи той да се раздели с ръководните постове в партията, които заемаше години наред.

Макар въпросният апартамент да му донесе само щети и неприятности, Цветанов не се раздели с него и до ден днешен продължава да живее там. До вътрешностите на луксозната кооперация на „Артекс“, носеща името „Летера“ и намираща се в столичния квартал „Изток“, имат достъп единствено живеещите там и техните гости.

Далеч по-изящен обаче е интериорът на сградата, известна като „блока на буквите“. Тя е облицована с изключително скъп първокласен камък, а дори стените и дървените врати са гравирани с надписи, подобни на тези от външния ѝ изглед. Навсякъде има стенописи и светещи пана, а подът е с висококачествена настилка.

Две неща правят впечатление от коридорите на сградата – навсякъде има дискретно поставени малки бели камери, които следят за натрапници, а всички по-големи стени са заети от огледала, като във Версайския дворец. Из общите площи има и акценти, вдъхновени от висящите градини на Семирамида. Огромни пана с жива растителност от типа на скандинавския мъх красят част от колоните на сградата. От птичи поглед пък се вижда и владението на Цветанов, което е разположено на последния етаж на сградата. Неговият етаж, простиращ се на 240 квадрата, е като автономен.

Стига се чрез частен ВИП асансьор, водещ до жилището, като даже шахтата му е собственост на политика. Лидерът на новоизлюпената партия „Републиканци за България“ разполага и с тераса с размерите на средностатистически апартамент. Тя разкрива панорамна гледка към квартала и Борисовата градина и завършва със стъклени огледални прегради. Към апартамента вървят и два гаража, в които Цветанов и съпругата му Десислава кътат автомобилите си. В огромния пентхаус те съжителстват заедно със средната си дъщеря Василена и най-малката София. Голямата им щерка Гергана живее в Америка и работи в Световната банка. Прибира се само за празници.

Снимки можете да видите ТУК

шибани крадци ще дойде и за вас видовден а и партия прави малко му е било

Затова направи партия за да краде и да плаща разноските по апартамента.
Те не са свикнали да работят като обикновенните хора Затвор за тях и пълна конфискация на имуществото.

Няма. нищо лошо да имаш подобен. апартамент, ако парите са спечелени от честен бизнес, а не от партиини привилегии. предоставени от наивни избиратели.

Мишоци!Всичко е на длан. Народът вижда.

Не само Цветанов Менда
Сачева всички са с големи жилища кой в БГ кой вГърция Тия от Герб всички са като Цветанов както и да е шило в торба не стои . Рано или късно всичко излиза на яве.

Еее кои е виновен за това че сте го направили на, втори министър,и сега Вие криво,да го духате.Овци.

6 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Крисия призна защо три години кариерата ѝ е била на пауза

кадри Нова телевизия Крисия пусна нова песен след 3 години пауза и се появи по Нова телевизия за да каже къде се е губила толкова дълго. Певицата не даде много ясен отговор, но от думите ѝ се разбра, че просто много е внимавала да не сбърка с изборите, които трябва …

Блиц Новини
Всички сме в грешка! Проф. Мурдаров каза истинското значение на думата „нелицеприятен”

кадри БНТ Думата „нелицеприятен”, която се използва доста често от много хора, изобщо не значи това, което те си мислят. Това изненадващо разкритие направи езиковедът и преводач проф. Владко Мурдаров по БНТ. При поредното си гостуване при Георги Любенов беше категоричен, че тази дума изобщо не е синоним на „грозен”. …

Блиц Новини
Доста момичета в „Ерегенът” си имали гаджета отвън, разкри Екатерина

кадри bTV, YouTube/Надкаст Не само една, а няколко кандидатки за сърцето на Алек трябваше да бъдат изгонени от „Ергенът” служебно. Това разкри отпадналата Екатерина. Тя на практика потвърди, че в имението бързо се е разбрало, че Габриела  и Памела са сестри, преди това да беше разкрито официално от продукцията. Екатерина …

error: Content is protected !!