fbpx

Борисов за добавката от 50 лв към пенсиите: Тази подкрепа ще продължи до края на нашия мандат

Блиц Новини
19

Снимка ФБ

„На днешния Международен ден на възрастните хора благодаря на нашите майки и бащи за усилията да ни изградят като личности и като обществото“.

Така се обърна към възрастните хора, по случай Международен ден на възрастните хора Борисов, в личния си профил в социалните мрежи.

„В най-трудните дни на пандемията поставихме като приоритет безусловно живота, здравето и социалните грижи за възрастните си хора. Не допуснахме COVID-19 безконтролно да се разпространи в социалните услуги. Осигурихме на самотно живеещите и хората в затруднено положение дезинфектанти, топъл обяд и патронажна грижа. Увеличихме пенсиите с 6,7% в усложнената икономическа обстановка“, написа премиерът.

Този месец, за трети пореден път, всички 2,1 млн. пенсионери ще получат добавка от 50 лева, с която да посрещнат най-неотложните си нужди от лекарства.

„Тази подкрепа ще продължи до края на нашия мандат. С проекта на бюджет за следващата година ще търсим справедливо осъвременяване на пенсиите“, допълни той.

„Докато другите говорят, ние действаме и няма да допуснем компромис с постигането на достойни старини за пенсионерите“, написа още Борисов.

Добре правите,но дали няма да стане друго…

И само да не си мислите, че тези 50лв. са от Бойко. Ако „отровното трио“ не беше изкарало хората на протест тези 50лв. щеше да ги видим на куково лято.

А вашите и депитатските заплати с колко процента увеличихте?

Увеличете всички пенсии, а не пестете с тия смешни 50 лв.
Нарочно го правите отново, щото след изборите няма вие да определяте и ще се оправдавате за потеден път.
Подаяние за изстрадалия народ.
Щяли да стигнат за лекарства! Смешници.
С пожелание цял живот да сте на лекарства и терапия!

Стига с твоите хвалби, Бойко! Правителствата преди теб всяка година даваха по 10%, ти дойде и това спря.

Боже какви неблагодарни хора!
Не искам на мен да ми е добре, а искам на Вуте да му е зле.

Голям лицемери.Ти мразиш старите хора.Ще се радвам да те видя да търсиш в кофите нещо за ядене.Това сигурно няма да стане ти се подсигури и то много добре.Дано ГОСПОД да те накаже.

боже боже според някой пенсионерите небили благодарниза 50 лева дадени от бащицата.Закакво,за унижението да си песионер ,има една Лиляна която е малко да бъде вързана за езика а придворните дами ,лошият матреял и още и още.Годините в които герб е на власт е погром за здравето и живота на пенсионерите и не само на тях с тези мижави пари не можеш да накараш хопата да те забравят що за стока си .

Няма такава помощ с дезифектанти, маски и др. Едни фурми които трябваше да бъдат раздадени, скрихте ги!

Няма такава помощ с дезифектанти, маски и др. Едни фурми които трябваше да бъдат раздадени, скрихте ги!

По голямо лицемерие не съм виждала. Облажили се с 50 лв.

НЯМА ДА МЕ КУПИШ ДОРИ И 10000000 лв.да ми дадеш към пенсинята (това са наши пари), защото се срамувам от теб,ГЕШЕВ и Парламента! ОСТАВКААААА!

Това са мои пари! Аз съм се осигурявала близо 40 години с 35%.. не ми ги даваш от джоба си. Питам те как ще върнеш тези , които си отидоха от този свят, които останаха самотни и изоставени хора. Умряха, защото не им стигаха пари за лекарства и храна?

Това са мои пари! Аз съм се осигурявала близо 40 години с 35%.. не ми ги даваш от джоба си. Питам те как ще върнеш тези , които си отидоха от този свят, които останаха самотни и изоставени хора. Умряха, защото не им стигаха пари за лекарства и храна?

19 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Призив за свалянето на Сашо Кадиев от екран

Кадри БТВ Заформя се кампания за отстраняването на Сашо Кадиев като капитан в „Аз обичам България“. Доста възмутени коментари се изсипват всеки път след предаването по негов адрес в социалните мрежи. Поведението на актьора дразни хората, които дори се заканват заради него да се откажат да гледат иначе прекрасното предаване. …

Блиц Новини
Бригадата направи едно дете щастливо

Кадри БТВ „Бригада нов дом“ отново донесе много радост в сърцата на измъчено от болест и проблеми семейство. Момчетата се постараха да дадат един уютен и удобен дом на три поколения дами, които заживяха под един покрив. Девет години Вики и нейната майка Гергана живеят в една стая и се …

Блиц Новини
Крисия призна защо три години кариерата ѝ е била на пауза

кадри Нова телевизия Крисия пусна нова песен след 3 години пауза и се появи по Нова телевизия за да каже къде се е губила толкова дълго. Певицата не даде много ясен отговор, но от думите ѝ се разбра, че просто много е внимавала да не сбърка с изборите, които трябва …

error: Content is protected !!