fbpx

Антон Кутев, БСП: Целта ни е на изборите да имаме не по-малко от 1 милион гласа

Блиц Новини

Пред БСП оттук нататък има една единствена цел – спечелването на парламентарните избори, обяви в интервю пред БНР депутатът Антон Кутев. Той поясни, че това всъщност означава „не по-малко от 1 милион гласа“.

„Сега нашата цел не може да е друга – при разкапан ГЕРБ, при цялата тази ситуация на протести, при това несъгласие на обществото да живее по начина, по който живее, БСП не може да си поставя по-малка цел от 1 милион гласа. Това трябва да бъде нещото, за което всички работим оттук нататък“, изрази мнение червеният депутат.
Според Кутев, ако БСП върши работата си, тя „би могла да даде единственият шанс на България за някакво стабилно управление“.Той призна, че вътре в партията доста дълго време се е водила вътрешна борба.

„Вярвам в това, че Националният съвет ще има своите възможности за въздействие и нито ще бъде абсолютна пионка, машата на председателя, още по-малко би трябвало да бъде опозиция“, посочи депутатът. Според него БСП не може и не бива да става лидерска партия, независимо от начина на избор на председателя.

„Корнелия Нинова в момента може да направи нещата така, че БСП да тръгне много по-сплотена напред. Този избор трябва да бъде преломната точка, от която БСП да тръгне напред и нагоре много по-силно и сигурна“, смята Кутев.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Орлин Горанов пусна снимка от казармата: Същият съм си!

Снимки профили ФБ Орлин Горанов пусна снимка от времето, когато е отбивал военната си служба и предизвика голям интерес. На нея се оказа не само той, а и големия Иван Лечев, с който са били заедно. Изнамерих една снимка на батко ви Орлин, преди около 110 години по време на …

Блиц Новини
Великден за 60 000 българи в Гърция

Кадри БТВ Традиционно няколкото почивни и празнични дни българите пътуват към съседни дестинации. Най-предпочитана е Гърция пък и не е далеч, особено за хората в Западна и южна България. 58 000 българи празнуват Великден в Гърция. Това каза в предаването „Тази сутрин“ директорът на Института за анализи и оценки в …

Hell's kitchen
Много любов даде Хелс китчън на участниците

Кадри Нова ТВ и снимки социални мрежи В шоуто на шеф Виктор Ангелов много момичета не си тръгнаха с голямата награда, но намериха любовта покрай готвенето. Освен любовта между Митко и Симона, която се разви пред очите на цяла България, в кухнята на шеф Ангелов е пламната и друга любов …

error: Content is protected !!