fbpx

Народ.бг: Бойко Борисов се крие в монтанското село Расово

Блиц Новини
2

Любопитна статия публикува известният със сензационните си материали за властта сайт Народ.бг, която обаче не се позовава на официални източници.

Бойко Борисов и Иван Гешев са в обострени отношения, които изданието определя като „война“.

Според сайтът двамата почти са стигнали почти до бой при лют скандал във вторник в новата явочна квартира на премиера, разкри единствено пред Narod.bg източник от партията, готов да я напусне.

Ето какво пише изданието без редакция:

„От няколко дни той е отседнал в баровска къща в монтанското село Расово, собственост на близък нему новобогаташ. Съвсем неслучайно министър-председателят бе тук на 16 април, за да разгледа от въздуха строителството на бъдещата площадка на Компресорна станция „Расово“, която е част от проекта за разширение на газопреносната инфраструктура на „Булгартрансгаз“ от българо-турската до българо-сръбската граница”, подчерта информаторът.
Именно в Расово се изсипал във вторник и главният прокурор, за да съгласува с Бойко подготвения арест на Отровното трио, Мая Манолова, ген. Димитър Шивиков и още неколцина – около 10 човека.
Обвинител №1, чиято оставка народът също иска вече трети месец, бил готов с обвинение, че изброените лица на протеста са участвали в организирана престъпна група с цел сваляне на законната власт в България. Нарочените били следени повече от 2 месеца и Гешев бил убеден, че може да оправдае репресията с абсурдното обвинение в ОПГ.
Борисов обаче подскочил като ужилен и категорично забранил да се стига до арестуването на враговете му, защото се опасявал, че това вече ще доведе до силовото му сваляне от власт от разгневените българи, които 78 дни го докараха до нервна криза с искания за оставка и съд.
„Двамата почти стигнали до бой, толкова сериозен е бил скандалът”, призна информаторът. Министър-председателят все пак успял да надделее над прокурор №1, който принципно не му е подчинен, ако все още у нас има разделение на властите“, пише Народ.бг.

И мислите, че ви вярваме ли

2 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Крисия призна защо три години кариерата ѝ е била на пауза

кадри Нова телевизия Крисия пусна нова песен след 3 години пауза и се появи по Нова телевизия за да каже къде се е губила толкова дълго. Певицата не даде много ясен отговор, но от думите ѝ се разбра, че просто много е внимавала да не сбърка с изборите, които трябва …

Блиц Новини
Всички сме в грешка! Проф. Мурдаров каза истинското значение на думата „нелицеприятен”

кадри БНТ Думата „нелицеприятен”, която се използва доста често от много хора, изобщо не значи това, което те си мислят. Това изненадващо разкритие направи езиковедът и преводач проф. Владко Мурдаров по БНТ. При поредното си гостуване при Георги Любенов беше категоричен, че тази дума изобщо не е синоним на „грозен”. …

Блиц Новини
Доста момичета в „Ерегенът” си имали гаджета отвън, разкри Екатерина

кадри bTV, YouTube/Надкаст Не само една, а няколко кандидатки за сърцето на Алек трябваше да бъдат изгонени от „Ергенът” служебно. Това разкри отпадналата Екатерина. Тя на практика потвърди, че в имението бързо се е разбрало, че Габриела  и Памела са сестри, преди това да беше разкрито официално от продукцията. Екатерина …

error: Content is protected !!