fbpx

Флагман: Христо Сираков не е оставил завещание. Започва битка за богатството му

Блиц Новини

Снимка ФБ

Очаква се битка за богатството на бизнесмена Христо Сираков, пише в своя разработка „Флагман„.

Популярният бохем не е оставил завещание, твърди изданието, което разкрива и какъв е бил бизнесът му.

Цяла България познава Христо Сираков като плейбой №1, но малцина знаят какъв е бизнесът му. Той е управлявал оръжейна компания и работил основно на италианския пазар. Близките му го определят за изключително заможен човек с активи за милиони. Приживе едва ли е написал завещание и се очаква сега да започне битка за парите му.

Колко красиви жени ще видим в петък с черни воали на поклонението на Христо Сираков? Това питат близки на семейството. Траурната процесия ще е в 11 часа в църквата „Света София”.

Припомняме, че българският Хю Хефнър издъхна едва на 64-годишна възраст в столична болница, след като в последните дни бе изпаднал в кома след втори тежък инсулт.

Христо Сираков за последно бе с плеймейтката Жанет Осипова, но по сведения на Флагман, се разделил с нея преди три месеца.

Той има три деца от две жени. Припознал е дъщерята от предишен брак на първата си съпруга Мария. Момичето се казва Деница и днес е на 33 години. Мария му е родила и дъщеря, в момента на 22 години. Анна-Мария се е дипломирала в Royal Hollоway University of London и в момента живее в Италия.

Сираков има и син на 15 години от втората си жена – менекенката Ирен Онтева. Той е разделен с майка му, но тийнейджърът до последно е живял с него в имението му край София.

Човек, който е от най-близкото му обкръжение разкри пред Флагман.бг, че бизнесменът се е грижил за поне 10-ина бивши приятелки, на които помагал финансово, без да иска каквито и да е облаги.

„Малко хора познаваха добре Христо. Да, беше плейбой, обичаше жените, но не изневеряваше и щом беше с една – тя бе единствената за него. Той беше изключително добър човек, сърцето му беше голямо, без да иска каквото и да е било помагаше на бившите си половинки – даваше им пари, за да поддържат високия си стандарт, живееха в негови жилища или такива, за които той плащаше наема, ползваха колите му, беше им касичка”, разказа негов близък пред Флагман.бг и сподели какъв е бил девизът на Сираков, който често повтарял: „Човек каквото и да прави в този живот, трябва първо да се замисли какво дава. И така успяваш да правиш и пари, и любов…“

Продължението ТУК

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Крисия призна защо три години кариерата ѝ е била на пауза

кадри Нова телевизия Крисия пусна нова песен след 3 години пауза и се появи по Нова телевизия за да каже къде се е губила толкова дълго. Певицата не даде много ясен отговор, но от думите ѝ се разбра, че просто много е внимавала да не сбърка с изборите, които трябва …

Блиц Новини
Всички сме в грешка! Проф. Мурдаров каза истинското значение на думата „нелицеприятен”

кадри БНТ Думата „нелицеприятен”, която се използва доста често от много хора, изобщо не значи това, което те си мислят. Това изненадващо разкритие направи езиковедът и преводач проф. Владко Мурдаров по БНТ. При поредното си гостуване при Георги Любенов беше категоричен, че тази дума изобщо не е синоним на „грозен”. …

Блиц Новини
Доста момичета в „Ерегенът” си имали гаджета отвън, разкри Екатерина

кадри bTV, YouTube/Надкаст Не само една, а няколко кандидатки за сърцето на Алек трябваше да бъдат изгонени от „Ергенът” служебно. Това разкри отпадналата Екатерина. Тя на практика потвърди, че в имението бързо се е разбрало, че Габриела  и Памела са сестри, преди това да беше разкрито официално от продукцията. Екатерина …

error: Content is protected !!