fbpx

Бойко Борисов към пенсионерите: Взимате ли 50 лева към пенсиите? Е, кажете едно „Добре е!“

Блиц Новини

кадър Фейсбук/Бойко Борисов

Премиерът Бойко Борисов е в Родопите, той шофира джипа си на поредната обиколка, този път във Велинградския регион, село Грашево. Заедно с него е зам.-регионалният министър Николай Ненков. По пътя натам министър-председателят разсъждаваше на глас, пише Novini.bg.  

,,Цветанов и той не е идвал в този район, само вие сте били тук. Идвали са други хора, но вие сте единственият, който докосна хората“,  обърна се към Борисов един от жителите на Грашево.

С помощта на правителството е оправен пътят към селото, осигурен е и автобус за учениците.

Много сме благодарни и на министър на образованието и него искаме да го видим, за да му благодарим лично. Той много ни помогна с децата и автобусите, казаха местните.

Хората настояха премиерът да дойде и на откриването на пътя, когато е готов и го поканиха и сега да го почерпят, но той издаде тайна за зам.-министър Нанков.

,,Сега съм взел Нанков, който се ожени тайно в четвъртък и няма да се бавим“, пошегува се Борисов. Хората им обясниха, че всички в селото и наоколо са българомохамедани, но не се делят и гласуват за ГЕРБ. Взимате ли 50 лева към пенсиите? Да? Е, кажете едно „Добре е!“, че ме питат къде отиват парите… еми ето къде отиват – при хората, отсече премиерът.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Математикът Калоян Гешев: Искам да стана учител

Кадри БТВ Нашите деца са повод за гордост в различни области от математика, химия, биология и където и да се появят обират първите места и медалите. Не един и два примера имаме вече за младежи, отдадени на науката и доста напреднали в материята, въпреки младостта си. Макар да е само …

Блиц Новини
Блага след рехабилитацията, подарък от Бригадата: Състоянието ми се подобри

Кадри БТВ Семейството на Благовеста и Християна, които видяхме в последния епизод на „Бригада нов дом“ спокойно си живеят в обновеното жилище. Един от най-сериозните проблеми, пред които семейството беше изправено, беше течът от тавана, който влизаше в кухнята. Благодарение на бригадата, тези мои тревоги престанаха, вече няма никакви течове, …

Hell's kitchen
Симона мечтае да бъде криминалист, сладкар и инвеститор

Кадри Нова ТВ Въпреки първоначалното впечатление, което остави и у зрители и участници Симона успя да обърне мненията за себе си. За два месеца ти научи адски много. Научи почти всичко, което можех да ти дам. С тези думи я изпрати шеф Ангелов от Хелс китчън и всички са съгласни …

error: Content is protected !!