fbpx

Борисов за пръв път: Нямам дете от Борислава Йовчева

Блиц Новини
5

Кадър Б.Борисов ФБ

Имате ли дете от Борислава Йовчева“ – този въпрос, зададен от кореспондента на „Биволъ“ в Кърджали Вилдан Байрямова, наруши обичайните питания към премиера Бойко Борисов при посещението му в Кърджали днес, предаде Дневник. „Не. Абсурд, глупости не ме питайте“, отсече премиерът, който преди това отговаряше на журналисти за протестиращите, които нарече мафия, и за полицейското насилие на големия протест от 2 септември.

Ето какво пише главният редактор на Биволъ Атанас Чобанов:

„- Г-н Борисов, имате ли дете от Борислава Йовчева?

– Нямам.

Браво на

Вилдан Байрямова

, която днес в Кърджали зададе този въпрос на „бандита“ Борисов. Зададе го обградена от трима гавази на НСО, които грубо ѝ спряха лайв стрийма, но аудио записът е останал.

Шест месеца и шейсет мисирки с достъп до премиера не зададоха този простичък въпрос от голям обществен интерес. Да не се чудите защо сме на #111 място. #КъщавБарселона“

В Кърджали Борисов участва в освещаването на разширение на манастирския комплекс „Св. Йоан Предтеча“, за което държавата отпусна преди години близо 1 млн. лева. Новата постройка бе осветена от пловдивския митрополит Николай, който в словото си към миряните благодари и на премиера. „Това, което виждаме днес го дължим на Бога, но и на подкрепата на държавата“, заяви владиката.

Борисов пък беше посрещнат пред манастирския комплекс от хора, скандиращи „Бойко, Бойко“, докато храмовите камбани биеха празнично. Забелязваха се и някои хора с тениски с лика му и надпис „Аз вярвам на този човек“, а премиерът бе спиран от желаещи за снимки.

Премиерът говори и пред местни журналисти, но след въпроса за Борислава Йовчева се отдръпна и прекъсна по-нататъшната комуникация с медиите с думите „имаме време за всичко, днес правим манастир“ – в типичния си стил, той говореше ту за нов, ту за ремонтиран манастир. Името на Йовчева се появи покрай скандала в къщата в Барселона и разследването, което властите в Каталуня водят дали Борисов е свързан с „международна схема за пране на пари“. Българският премиер отрича да има имоти в Барселона и каквито и да било връзки със схеми за пране на пари, а в първите си коментари за случая той го свърза с атака от Русия и президента Румен Радев. „Дневник“ изпрати въпроси до антикорупционната прокуратура в Мадрид в опит да разбере на какъв етап е разследването за Барселона, дали Борисов е бил разпитван и дали това изобщо е предвидено. От прокуратурата отговориха в началото на септември като отказаха да дадат каквато и да било информация по случая с аргумента, че тя е достъпна само за страни с „легитимен интерес“ да я получат – ищци и хора, на които разследваното деяние е нанесло вреда.

Лелеее…дано не прилича на Бойко-по кражби и лъжи

е чесно,днеска го съжалих.личи си че не е лош ама тея дет му дърпат конците бая са го натиснали.

След като депутатите от ДПС увериха Борисов, че са верни на ГЕРБ чрез подлагане голите си задници в парламента, вече му предоставят и политическо убежище в турскоезичните вилаети – след Кърджали да се готви Разград!

След като депутатите от ДПС увериха Борисов, че са верни на ГЕРБ чрез подлагане голите си задници в парламента, вече му предоставят и политическо убежище в турскоезичните вилаети – след Кърджали да се готви Разград! Що за подигравка – къде е вторият ми коментар – покажете ми да го видя, за да се запозная какво пишете от мое име, мръсни подлеци!

5 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Крисия призна защо три години кариерата ѝ е била на пауза

кадри Нова телевизия Крисия пусна нова песен след 3 години пауза и се появи по Нова телевизия за да каже къде се е губила толкова дълго. Певицата не даде много ясен отговор, но от думите ѝ се разбра, че просто много е внимавала да не сбърка с изборите, които трябва …

Блиц Новини
Всички сме в грешка! Проф. Мурдаров каза истинското значение на думата „нелицеприятен”

кадри БНТ Думата „нелицеприятен”, която се използва доста често от много хора, изобщо не значи това, което те си мислят. Това изненадващо разкритие направи езиковедът и преводач проф. Владко Мурдаров по БНТ. При поредното си гостуване при Георги Любенов беше категоричен, че тази дума изобщо не е синоним на „грозен”. …

Блиц Новини
Доста момичета в „Ерегенът” си имали гаджета отвън, разкри Екатерина

кадри bTV, YouTube/Надкаст Не само една, а няколко кандидатки за сърцето на Алек трябваше да бъдат изгонени от „Ергенът” служебно. Това разкри отпадналата Екатерина. Тя на практика потвърди, че в имението бързо се е разбрало, че Габриела  и Памела са сестри, преди това да беше разкрито официално от продукцията. Екатерина …

error: Content is protected !!