fbpx

Мангъров: Кунчев ми каза да си затварям устата. Кунчев: Да дойде в отделението по ковид, никога не е стъпвал там

Блиц Новини
2

кадър bTV

Доц. Атанас Мангъров обвини главният държавен здравен инспектор д-р Ангел Кунчев, че му е казал „да си затваря устата“ по темата с коронавируса. По bTV той разказа за разговора, като подчерта, че двамата са приятели и работят добре заедно.

Според Мангъров, който често определя строгите мерки за ограничаване на разпространението на вируса като „глупости“, на д-р Кунчев нещо му било станало, за да подкрепя носенето на маски от децата в училище и други подобни изисквания.

Главният държавен здравен инспектор потвърди, че е водил разговор с доц. Мангъров, но отрече да му е казвал да си затваря устата. „Препоръчах му да не обърква хората“, обясни д-р Кунчев и разкри, че думите били по повод носенето на маски. Той обясни, че когато има ясна статистика, че те помагат да се спре заразата, хората само се объркват, когато лекари като доц. Мангъров твърдят обратното.

„Ще му каже да влезе в едно отделение по ковид, където той не е стъпвал“, заяви Кунчев по адрес на Мангъров. Главният държавен здравен инспектор коментира в хода на предаването, че смята предпазните шлемове за по-добро решение за учениците, но всичко зависи от тях и дали им е по-удобно да носят маска.

И аз казвам че Д- р Мангъров трябва да си затваря устата . Жалко че е лекар.

И аз казвам,че ТИ трябва да си затваряш устата,това с тези маски е най голямата глупост,ще разболеем всички деца така,това е ужас, който е болен,ако иска да носи маска!

2 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Зрителите са в шок от въпрос в „Аз обичам България”, искат спиране на шоуто

кадри bTV Въпрос в телевизионната игра „Аз обичам България” ядоса много зрители в петък вечер и предизвика вълна от недоволство в социалните мрежи. Според някои той изобщо не е подходящ за семейно и патриотично предаване. Интересно е, че въпросът, който се появи в най-напрегнатия момент в играта, шокира дори и …

БГ звезди
Веско Маринов: Родих се селянин, станах гражданин

кадри Нова телевизия Емоционална изповед направи по Нова телевизия естрадната звезда Веселин Маринов. Певецът призна, че е изпитва страх да посети родната си къща в Полски Тръмбеш, която е единственото място, което нарича „у дома”. „Никой не ме чака вече там”, обясни Маринов, едва удържайки сълзите. Той се върна назад …

Блиц Новини
Шеф Кустев за скандала със Сашо Кадиев: Преди да ме ядоса, да пита майка си!

кадри bTV От няколко дни зрителите на bTV очакват с интерес новия епизод на „Аз обичам България”. Основният им мотив е да видят ще яде ли Сашо Кадиев бой от шеф Кустев. От кадрите в аноннса за играта се вижда, че актьорът и звездата на „Мастършеф” не просто се карат, …

error: Content is protected !!