fbpx

Пламен Орешарски станал дядо, но го пазел в тайна дълго време

Блиц Новини

Снимка ФБ

В клуба на ВИП дядовците е преминал Пламен Орешарски, съобщава „Ретро„. Бившият премиер продължавал да крие щастливото събитие и малцина от най-близкото му обкръжение знаели, че всъщност се радвал на първородна внучка.

Момиченцето е дете на неговия син Десислав и съпругата му Михаела. Наследничката на фамилията Орешарски наскоро проходила, а дядо ѝ активно се включвал в грижите около нея. Политикът често можел да бъде забелязан на разходка с внучката в столичния Южен парк, където има много забавления за деца. Експремиерът не ѝ отказвал нищо и я глезел като всеки отдаден на внуците си дядо. По желание на родителите на малкото момиченце обаче Пламен Орешарски не смеел никъде да се похвали, макар да греел от щастие.

Припомняме, че синът му и снаха му успяха да скрият от медийното внимание и своята сватбена церемония, която се състоя преди 4 години. Десислав се венча на тайна сватба за дългогодишната си приятелка Михаела, за която единственото, което се знае, е, че е родом от Града на липите – Стара Загора. Тържеството беше твърде скромно и на него присъствали само семействата на двойката и техните най-близки приятели. Младото семейство Орешарски не живеели под един покрив с Пламен и жена му Елка, но често им гостували и поверявали дъщеричката си на техните грижи. От снимките в социалните им мрежи се вижда, че Десислав и съпругата му обичат да пътуват в чужбина, а той е страстен футболен запалянко.

Любимият му отбор бил „Барселона“, а с баща му говорели повече на спортни теми, отколкото за политика, макар че за последната му предизборна кампания Десислав попадна в списъка с „дарители“, давайки 6 хиляди лева на татко си, а снахата Михаела се отчете с цели 9 бона. Какво работи синът на Орешарски, е семейна тайна, но преди време е избрал да прави кариера на баскетболист, понеже за футбола бил прекалено висок. Все още обаче се намирал в аматьорската лига, а последният отбор, в който е участвал, е столичният „Жан Плод“.

Гордите баба и дядо Елка и Пламен сега се надявали и на второ внуче – този път момче. Преди време бившият премиер беше споделил, че иска синът му да има мъжки наследник, който да продължи фамилията им, произлизаща от вековния орех в двора на негов прадядо.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Папи Ханс и Натали Трифонова изригнаха срещу „маймуните” в шоубизнеса в България

кадри bTV След като са постоянно заедно в „Денсинг старс”, Папи Ханс и Натали Трифонова се събраха и в нейното предаване COOLt. Поводът беше новата песен на певеца, но същинската част от разговора беше на съвсем друга тема. Тя тръгва от пост в социалните мрежи, в който Папи заявява, че …

Блиц Новини
Обрат в „Денсинг старс”: Натали се показа с нов мъж до себе си

кадри bTV Една от най-добрите и хармонични двойки в „Денсинг старс” е Натали Трифонова и Димитър Стефанин. Но в следващото шоу те няма да танцуват заедно. Натали съобщи, че има нов партньор, или както се изрази самата тя, „нов мъчител”. Във видео с социалните мрежи синоптичката на bTV се появи …

Блиц Новини
Нападнаха „Бригада Нов дом” заради детски играчки

кадри bTV За епизода, в който „Бригада Нов дом” помогна на майката с тежка диагноза Благовеста и дъщеря ѝ Християна, предаването получи много висока оценка от зрителите. Не са малко обаче хората, които са озадачени и доста подразнени от един конкретен детайл от ремонта. След като започнаха да разчистват жилището …

error: Content is protected !!